melzey saideeeee nesquik şekerli onun yerine kakao koyun o da çok leziz oluyo tatlandırmak için de bak ekleyebilirsin. Ben de sade içemiyorum her zaman. Bal, muz , kakao değişik değişik yapıp içiyorum.
Bilge44 saideeeee Ben de süt sevmem normalde ama hamilelikte mideye bile çok iyi geliyor soğuk süt tüketirim hemen hemen hergün 👍🏻Ben de tarçın ilave ediyorum toz olarak minicik kadar çok güzel oluyor 🥰sütlü tatlılara da tarçın yakışıyor malum sütlü tatlı yemiş gibi oluyor 🤭
eylmylk saideeeee arkadaşım da bi ara sütü içemiyordu nesquik ile içmeyi denemişti. Doktor kilo aldırır demişti ve bırakmak zorunda kaldı
Masalannesii saideeeee canım bende öyleyim küçüklüğümden beri asla süt içemem kokusunu duyunca öğürüyorum direk doktoruma sordum süt pek önermiyoruz dedi sindirimi zor olduğu için onun yerine bol bol yoğurt ye peynir ye
kucuktosbik27 saideeeee yada süt tüketmek zorunda değilsiniz yoğurt peynir de tüketebilirsiniz ben hiç süt içemem ana proteinli süt var vanilyalı onu ilaç niyetine içiyorum tadıda güzel
Geceninannesi01 saideeeee benim çok zor geçti ilk 5 ay 13 kilo verdim koku hassasiyetimden dolayı eski iştahım yoktu bile isteye vermedim 🙏🏻🥲
ftmlgz saideeeee bende süt içemem normalde ama çilek veya muzla karıştırış bal koyuyorum kokusu gidiyor
Asyamina saideeeee bende sade süt içemiyorum nesquik ile içiyorum hiç kilo almadım çok şükür içememekten daha iyidir 🙈