Ferahfezaaa Evet; iki veya daha fazla cocugu olan anneler, ilk temaslari nasıl oldu kardeşini gören abiler ya da ablalar ilk tepkileri nasıldı, duygulandınız mi ve en önemlisi hamileliğiniz sürecinde onları hazırlayacak birşeyler yaptınız mı?
Eymenimmmm Ferahfezaaa dha dün aksm 9da ciktik hastaneden evde bizi bekleyen 2yasinda abimiz vardi oncesinde surekli karnımı gosterip bak oglum burda kardes var diyodum ustume ziplayinca ypma kardes üzülür diyodum.bi kardese hazrlayabilecegim.kdr hazrladim elimden geldigince dünde cok şaşırmadı biraz surati düştü sanki ama kucagina koydum bak kardeş gelmiş diyerek aaaaa dye tpki verdi smdi dha iyi agladginda anne agliyo dyo emzrirken bebek süt iciyo dyo
Susamtanem2 Ferahfezaaa sizden istediğim tek şey nolur çocuk diye düşünüp onu kandırmaya çalışmayın ve abla/abi yükü ile ezmeyin… Bu onların tercihi değil bizim tercihimiz ama kardeş olunca büyük cocugunda hala ÇOCUK olduğunu unutmayalım. Cevremde şöyle bı tutum var daha altını kirleten kendi karnını doyuramayan bakıma muhtaç bir bebek abi/abla ya hediye alıyor çocuk evet ilk başta mutlu oluyor ama inanın inanmıyorlar onun yerine alacağınız bir şeyi evdeki büyük çocuğa seçtirip hadi kardeşine hediye almak ister misin hediye paketi yapalım şimdi bunu sen sakla eve gelince supriz verirsin gibi alıştırma yapabilirsiniz
Emineuyar Benım oglum cok heyecanlı kardesim gelsın dıyor kac gun kaldı dıye soruyor ben son 6 dıyorum bende 6 yasnda paşam
Ezgifatma2010 Bizde sabırsızlıkla bekliyoruz o anı yaşamayı bizim ablamız 10 yaşında sürekli gelir karnımı öper gel artık kardeşim diye inşallah o anı da yaşatsın rabbim