demiray çok komiksin sen kocana erkek gözüyle bakıyorsun ben adam gözüyle baktigim için evlendim onun için şimdi ellerini köy kafana düşün hoş yapamazsin tarzın bile o kadar çirkin ki o adamin senin için bir obje olması üzücü geldi bana. Evlilikler cinsiyetler icin yapılmaz bunu koca kafana kazı. Kocana da erkek olarak değil adam olarak bak. Ben mutsuz olduğum icon değil kocamı sevdiğim ve mutlu olduğum için farklı bir şehirde yaşamayı tercih ettim sana eşlerimize erkek sıfatını sadece erkek oldukları için evlenilmesi anlatmaya çalışıyorum hala nato kafa nota mermer kaba cahil kendini geliştirmekten aciz bir insansin bana saldırmaktan bahseden sen şu yorumuna bi bak kendini böyle savunuyorsun bir eşi evlenmek için erkek dedim ben evet ama öyle bakmıyorum demekten acizsin eşini obje olarak görüyorsun dedim açıklama yapamadın. Cinsel bir obje gibi birde bebek yapmışsın işte bide ayrı şehirde yaşayamaz zaten senin gibi özgüveni eksik yarim insanlar yapamazdın ananın dizinin dibinde kal sen 🤣🤣