aselinannesi0610 Normalde ilaç hiç içemem her zaman midemi bulandırmiştır şimdi hamileyim diye mecbur içmek zorundayım Demir takviyesini kullanmayanlar varmı kullanmasak nasıl bir risk olur
Mutiess aselinannesi0610 bence Demir takviyesini kullanın çünkü o düşünce halsizlik baş dönmesi mide bulantısı oluyor
Lulemom aselinannesi0610 demir en önemlisi bence. Çünkü annedeki demir eksikliği bebeği etkileyebiliyormuş. Benim her zaman vardı. Sürekli ilaç kullanırım. Hamileliğimi öğrendiğimden beri diken üstündeyim. Acaba bişi oldu mu olucak mı diye. İlaç kullanıyorum ama yetmiyo
Gull_94 aselinannesi0610 dogumda kan kaybettgkz ıcın ıhtıyacmz olan en onemlı vıtamnlerden mutlaka alınması lazım doktr onerdıyse bemımde bulantı yapıp kusturuo uc gundur ya baska ılac ıstycem yda devam edıcem mecbur doktrnuza soyleym ılacı degstırebılır
Gencanne23 aselinannesi0610 SideFER Diye bir ilaç var toz halinde. Demir ilaçları bana ağır geliyordu o yüzden doktorumun önerdiği bir ilaç istersen doktorunuza bir danışın size de önerirse kullanmanızı tavsiye ederim. Hemde tadı da güzel.
[silindi] Bana da bütün demir ilaçları aşırı bulantı yapıyordu solgarın gentle iron dene bana hiç yan etki yapmadı doktor tavsiyesiyle aldım