Hafsa123 Hanımlar 2.hamilryim ilk kızımda hamileymişim haberim yoktu rüyamda aynısını gördüm kız olarakta 2.de de aynı şekilde bi erkek bebeği gördüm merakla bekliyorum daha 8 .haftamdayım sizlerde görmüşmüydünüz
DenizSayer Hafsa123 ben çok gördüm kendime benzeyen bir erkek bebek ama doktorum kız gibi dedi yani eşime benzeyen kızım olacak heralde tam tersi ona yordum
Hatice68 Boys_mama ilk gebeliğim tup bebek ile ilk denemede cok şükür hamile kaldım oglum olacağını hatta sezaryan ile doğum yapacağımı bile gördüm şimdi 36 haftalik olduk insallah kucağımıza almak da nasip olur🥰
Hatice68 Hafsa123 aynen ya valla yaşadım bende o ani rabbim gerçeğini yaşamayı nasip etsin inşallah cümlemize 🤲
Hafsa123 Hatice68 aminnn hayırlısıyla iiin değişik kısmıda çevremdekileride görüyorum ve cinsiyetini söylüyorum😂
Kuzeyegemoms Bende hamileliğimin basında rüyamda erkek çocuk doğurduğumu gördüm hastanenin camını açıp insanlara bağırıyordum rüyamda, bakın ne kadar yakışıklı bi çocuk doğurdum diye 😅😅 şimdi net değil ama %90 erkek dedi doktormuz
Sedasmsk Hafsa123 ben hamile olduğumu ruyamda gördüm adet gecince test yaptım pozitif cikti sonra bende 7 haftada erkek bebek gördüm sonra 10 haftalarda kiz bebek doktora cinsiyeti öğrenmeye gitcegimiz zaman mavi bi elbise giymistim doktorda erkek tahmininde bulundu ama etrafimdaki herkes kiz diyo 😊
Pelin093 Hafsa123 bende kizima hamileyken son haftalarima yakin bi kiz cocugz görmüstüm esmer tombis siyah sacli ama kizimla alakasi yok 😅😅
Gokceeeee-_ Melek0606 İnşallah sağlıkla gelsin bebeklerimiz geçen rüyamda da sezaryene alınıyordum bakalım o doğru çıkacak mı
Sevcan34 Hafsa123 evet oğlum da hep rüyalarımda erkek görürdüm şimdiki bebeğimde de hep kız görmüştüm kızım oluyor rabbimin izniyle 🥰
Cimen_bebek Hafsa123 Rüyamda erkek bi bebeği emzirdiğimi, kucağımda salladığımı görmüştüm ama hamile bile değildim ozaman. Oğlum olucak nasipse 🤗❣🦋
Ferahfezaaa Hafsa123 ben ilk gebelikte rüyamda hep kız gördüm oğlum oldu, ikinci gebelikte yine bir kaç defa kız gördüm yine oğlum olacak nasipse inşallah
Hafsa25 Ferahfezaaa bnde de tersi çıktı kızımda hep erkek gördüm kız oldu simdidd kız görüyorum insllh bu seferde erkektir
mlkkk Hafsa123 ben hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce rüyamda kız bebek gördüm sonrasında bir kaç kere daha kız gördüm ama oğluşum oluyor