Elffnur Arkadaşlar 8+5 haftalık olduk gece yattığım zaman sağa veya sola dönünce aniden bi ağrı giriyo kasığıma sizde oluyomu?
Melikesvm Elffnur sen bıde 24 haftaya gelınce gör 🤣 31haftalıqım karın etlerım oyle bır agrıyorkı sana anlatamam saga sola donerken agrıdan bagırarak uyanıyorum
Candice07 Elffnur @Melikesvm @yasemin333 Arttırıyorum ve siz bir de 37. Haftayı görün diyorum 🤣 şaka bir yana sağ kasığımdan 4 haftadır agrı var. Yatakta dönerken falan da çok ağrıyor. Bir de belimi kaldırarak dönüyorum belim, bacaklarım falan kütlüyor.
Hanife_ikranuR Elffnur benim hala suruyo donemiyorum yatakta bacak aramda ağrı oluyordu ilerleyen haftalarda daha sıklaşti doktor bebeğin ağırlık merkezinde olduğu için ağrı oluyor dedi
yasemin333 Melikesvm ahhh ahh siz bir de 35. Haftaya gelince görün 😁😁 kasıklarıma bıçak batırıp batırıp çekiyorlar 🥴
Elffnur Melikesvm tahmn edeblyrm ilk hamilelğimde cok zorlanmştm ama suan böyle bişey ilk kez yasıyorum sanki bişey kopuyomş gbi kasığma bi ağrı giriyo🤷🏼♀️😊
Zafsim0801 yasemin333 37 deyim ah bide 37 görün şaka tabi ♥️😁guzel.komik yazmışsınız oyuzden yazdım herhafta yeni bir ağrıyla uyaniuoz bakalım az kaldı 5 nisan doğumum Allah hepimizi sağlıcakla kurtarsın
yasemin333 Candice07 siz bir de doğurun da o zaman gününüzü görün diyecekler diye ödüm kopuyor şuan 🤣🤣
Elffnur Candice07 Allah yardımcınız olsun ya valla benm biraz riskli bir kaybımda oldgu için herseyden korkar oldum o yüzden bende son aylra geçmek istyrm bir an önce😊
Candice07 yasemin333 ben kapadım kulaklarımı onu diyenlere. 🤗 Herşeyin illaki bir zorlugu var, ömür boyu sürmeyecek ya. Hamileliği atlatalım onu da hallederiz hepimiz evelallah 😉🥰
Gokceeeee-_ Elffnur Evet canım onu bende anlamadım doktoruna danış istersen ya da internetten araştıralım neden oluyormuş
Candice07 Elffnur hayırlısıyla olur, içinizi ferah tutun 🥰 hepimiz sağsalim alalım insallah bebeklerimizi kucagımıza 🙏🧿
hilalsy Elffnur ben de 10 haftalık hamileyim yatarken benim de sağa sola dönerken bi kramp gibi his oluyor anlık sonra geçiyor