rozerrin_63 Haftaya kadar kız denip sonradan değişen varmı . 18+4 haftalığız doktor bu zamana kadar hep kız dedi artık hazırlık yapmak istiyorum ilk gebeliğim heyecanlıyım ☺️ Acaba daha beklemem gerekiyormu cinsiyet değişikliği felan olur diye 🙃
Zeynep_ayaz rozerrin_63 kesinlestimi yoksa tahmindemi bulundu cnm 😄 benim 21 haftada kesinlesti hep yuzde 90 tahminde bulunuyodu
Edagul_gundogdu rozerrin_63 canim belli olmuyo kiz kardesime kiz deyip dogumda erkek cikti 😂 pembislerin icinde pipisini sallayip oturdu
Sumc rozerrin_63 değişceğini sanmıyorum ama istersen detaylıyı bekle. Zamanın da az kalmış detaylı için.
Minikfasulyee Edagul_gundogdu 😁 nasıl yani şimdiki ultrason cihazları ve yrıntılı ultrsona rağmen mi yanıldılar ben öyle bişey yaşasam şok olurım😁
Esen3535 rozerrin_63 bana da yüzde doksan kız dedi 17.hafta da 20.haftada gidicem tekrar geldiğinde kesinleştiririz demişti onu bekliyorum ☺️
minikturta rozerrin_63 Bende 23. Haftadayım 2 doktorum var ikisi de hep kız dedi, perşembe günü detaylı var onu bekliyorum sekerim bence sende detaylıyi bekle 🙂