Dilanmeral yelizyeliz kızım inşallah eve geldiğinde 3 ayın acısını çıkartıp koynumdan ayırmıycam rabbim nasip ederse bu gün hemşiresini aradım biberonla besliyorlarmış 40 cc ile sonda kullanımını kesmişler çok yavaş alıyormuş ama alıyormuş sabırsızlanıyorum az kaldı sanırım kavuşmamıza Rabbim tüm annelere bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin ❤️
yelizyeliz Hulya0621 gebeyseniz normal bu ağrılar o yüzden ilaç vermezler. He değilsenizde neden ağrıdığını çözüp ona göre ilaç verebilirler
Busra3496 yelizyeliz çoğunlukla erken doğum neden oluyor. Mesela benim plasentam rahmime yakın bir yerde erken doğururmuyum diye düşünüyorum. Bir çocuğu küvezde durmaması için ne olması lazım
yelizyeliz Busra3496 erken doğumun pek çok sebebi var enfeksiyon, riskli gebelik, sosyoekonomik durum vs gibi sebeplerle olabilir. Bebeğin küvöze girmemesi için kilosu, haftası ve en önemlisi beslenebiliyor olması, solunum sıkıntısının olmaması lazım
Fadime_56 yelizyeliz şuan 21+2haftalik hamileyim 29nisan da detayli ultrasyon için sıra almak istiyorum sizce çok mu geç o zman 23+5olucaz sorun olurmu ki
Fadime_56 yelizyeliz teşekkür ederim peki detayli ultrasyonda eşimin yanimda olmasına izin veirrlermi nelere bakiliyo detayli ultrasyonda aç mi gidicem tok mu
yelizyeliz Fadime_56 aç tok fark etmiyor. Bütün organlarına bakılıyor tek tek parmakları bile sayılıyor baştan aşağı komple yani. Eş içeri alınmaz yüksek ihtimalle malum pandemi… zaten cd olarak veriolar
yelizyeliz hulyalim genellikle tok olması daha iyi ama özellikle bişey yok. Aç olan bebek daha çok ağlar ve aranır. Kaşıklarla gözkapaklarını ayırıyolar çok kötü görüntü ama canları yanmıyor. Daha sonra gözdeki retinaya ve damar yapıları kontrol ediliyor. Prematüre ve yoğun bakım süreci olan ve oksijen desteği alan bebeklere öneriliyor
yelizyeliz Busra3496 canım öyle bi kilo sınırı yok. 4 kilo doğar ama solunum sıkıntısı vardır yine küvöze girer..
yelizyeliz Hulya0621 gebe iseniz düşük riskini önlemek için verir. Ben 25.haftadan itibaren doğurana kadar kullanmıştımm
yelizyeliz hulyalim rica ederim. Zaten gider gitmez hemen almıyolar önce damla damlatıyolar bi 30 dk kadar bekliyosunuz o sırada doyurabilirsiniz ben öyle yapmıstım
Hulya0621 yelizyeliz evet henüz çok yeni dedi birde idrar da enfeksiyon cıktı kaşık ve karında aşırı ağrı yapio. Onuda verdi okuyunca korktum acaba düşük mu var diye mi verdi diye düşündüm