Daniay Merhabalar kızlar 💕 18+3 olduk miniğimle bazen kıpırdamalar oluyor gibi yada bana mı öyle geliyor emin olamadım 🤩 Siz ne zaman hissetmeye başladınız nasıl bir his 🌸
Tugba__- Daniay 17. Haftamda hissettim ilk pit pit seklimde sonra balık kayması gibi buyudukcede artık tekmelerini hissediyorsunuz 😊
Damlayagmur Daniay ilk 16.haftamda hissetim minik minik Mısır patlar gibi😅şimdi 19 haftalık olduk akşamları coşuyor baya artık hissediyorum çok güzel bir duygu🥰
Melek0606 Daniay bn Çok erken hissettim doktora sorduğumda Ewet hissedebilirsin cok zayıfsın normal hissetmen dedi 🥰
Daniay Tugba__- Yaa evet sanki kayıyor gibi dimi ayy çok mutlu oluyorum hissedince aşırı güzel birşey 💕
Daniay Astrotuba Aslında o haftalar da bende hissediyor gibiydim ama ilk hamilelikte bu kadar erken hissedilmeyebilir diye okuyordum hep o yüzden emin olamıyordum 🌸
Astrotuba Daniay ben de öyle diyordum ama olabiliyormuş diye okuyunca emin oldum çünkü hayatımda hiç yaşamadığım hareketlerdi 😊
Daniay Tugba__- Hayır henüz öğrenemedik göstermedi kendisini 15. Haftamda gitmiştik 1 hafta var şimdi kontrolüme hemen geçsin istiyorum 🤩
Tansuuuuu Bende 16. Haftadan sonra net hissetmeye başladım çok şükür 🙏🏻 evet zayıflık etkili olabiliyor