Selam kizlar dha once doğum yaptigima dair post açmıştım şimdide sizinle dogum hikayemi paylasmak istiyorum hamdolsun guzel rahat kolay pozitif bi dogum gecirdim korkanlara endise duyanlara aklinda sezeryanla ilgili endişe olanlara morel motivasyon icin bi nebze iclerini rahatlatip rahat kafayla doguma gidebilmeleri icin yaziyorum gelelim hikayeme 21 mart sabah 5bucukta nişanım geldi agrim sızım sancim kasilmam hiçbirşeyim yoktu bnde hemen doktora gitmeyip evde bekleyip takip etmeyi tercih ettim sonrasinda 2de baktim hafiften belime girip cikiyo agrilar karnim sertlesiyo
Esime dedim bi gidelim kontrol olup geliriz zaten çarşamba günü Sezryan icin gun almıştık ama genede icim rahat etsin gitmk istedim neyse acilden girdim muayne ettiler dha sonra dogum haneye dogumhane doktoruna yonlendirdiler oraya gittim ordada acikliga baktilar ve rahmin yumusadigini acikligimin basladigini soylediler ardindan doktor çarşamba zaten gun vermişiz bebegin gelişimi de iyi simdi alsak sıkıntı olmaz diyerek yatisimin yapılmasını istedi dha sonra beni nstye bagladilar 2saat kadar nstye bagliydim ama aglamamk icin kendimi cok zor tuttum oglumu babannesine birakirken vedalasmamistim gelicegimi düşünerek aklim hep ondaydi napiyo nasil diye sonra kendimi toparladim oglumun kardeşi icin cnku o morelle ameliyata girmk istemiyodum kendimi motive ettim kendi kendime telkin verdim iyi olucak oglum abi olucak bn melegime kavusucam diyerek sonunda hemsire gekdi ve hadi gidiyoruz diyerek beni tekerlekli sandalyeye bndirdi ve ameliyathaneye gittik ardindan anestezi doktoru gelip anesteziyi ne şekil istediğimi sordu bnde spinal istedim doktorunda önerdiği buydu karar verip hazrliklara basladilar bni ameliyat masasina cikarip ellerimi dizime koyup cenemi göğsüme dayayarak oturmami soyledi bnde öyle yaptim ve spinali vurmaya basladi korkulcak can aciticak hicbisey yok damar yolu kadar basit ve acısız bi islem kalcamdan uyusmayi hissetim vurdugunda snra yatırdılar bni yesil carsaflari örttüler uzerime dha sonra tamamen uyustugumu test ettiler dha snra emin olnca ameliyata basladilar basimda srkli biri nasil olduğumu neler hissettigimi sorarak bnle konuştu surekli dha sonra 1dk icerisinde bebeginin sesini duycaksin geliyo dedi ve snrasinda bebegimin o essiz huzur veren aglama sesini duydum bana kisabi sure gösterdikten snra alip ısıttılar hemen cocuk doktoru muayne etti temizleyip yanima gtrdiler öptüm koklaya koklaya dha sonra onu giydirmeye kilo boy ölçümü yapmaya götürdüler ardindan bnm dikişlerim atildi ve beraber odamiza goturulduk aklima gelmeyen yazamadigim olduysa siz sorun bn cevaplayim suan evimizdeyiz ikimizde iyiyiz hamdolsun RABBIM isteyen hayal kuran her kadina yaşatsın bu duyguyu inşALLAH 💕🌺🤲