Deniz59 Ben en son 6+4 te kalp atışı için gittim o gün idrar kan tahlili falan yaptı 10 gün sonra çıkacak dedi ne zaman da bi çağırıyorlar acaba muayene için
BabyYoda Deniz59 Ayda bir çağıracaklar. İkili test üçlü test ve detaylı ultrason için zamanını zaten söyleyecekler size onun dışında 32-33 haftalara kadar ayda bir
zynn35 Deniz59 6+1 de gitmiştim ben kalp atışı için 15 gün sonra tekrar çağırdı 2 dir 15 günde bir çağırıyor benide
hatice_Akyalcin Haftama kadar 4 haftada bir gidiyordum doktor bu hafta itibariyle 2 haftaya bir gelmemi söyledi canım son haftalar daha sık takip ediyorlar
Alwayshope Deniz59 benim doktorum 3 haftada bir çağırıyor ama ben dayanamıyorum iki haftada bir gelsem olur mu diyorum ben senin her gün gelmediğine bile şaşırıyorum diyo😂😂
Ipekbocugu Deniz59 ilk 12 haftada 10-15 günde bir. Sonrasında ayda bir. Doğuma yakın daha sık sanırım ben şuan ayda bir olan donemdeyim😄
minikbaby06 Deniz59 32. Haftaya kadar 4 haftada bir 32-36 arası 2 haftada bir 36 dan sonra her hafta çağıracağım dedi bana doktorum