Selam kızlar nerden baslayacagımı bilmiyorum umarım normal dogum için cesaretlendirebilirim sizi🥰Hamileliğim cok rahat gecmisti son güne kadar her isimi kendim yaptım çok şükür.Son günler gecmiyordu artık ogluma kavusmanın sabırsızlıgını yasıyordum🥰38.haftada çatı muayenesi oldum cok kolay gectı doktoruma bittiğinde bu kadar mıydı demistim hatta☺️Ama tabi yine dogumdan korkuyordum bebegim 6.aya kadar önde gidiyordu sonra doktorum uyardı iri bebek olmasın yediklerine dikkat et demisti sonra son aylarda da bebegımız zayıf olacak dedi biraz üzüldüm acıkcası ama tabi herseyden önemlisi saglıklı olmasıydı🙏🏻2 ekim sabahı saat 9da sancılarla uyandım.()Zaten o gün rutin kontrolüm vardı sancım gelmeseydi büyük ihtimal suniyle falan baslatacaktı artık doktor dogumu.)Eşim uyuyordu onu uyandırdım panik yapmamasını ve arabaya esyaları yüklemesini söyledim🥳Ben o sırada duşumu aldım saçlarımı kuruttum bir hafta önce agdamı yaptırmıstım rahattım😂Eşim birşeyler soruyordu eksik varmı cantada falan ben sancım varken sinirli bi sekilde cvp veriyordum 😆Daha önce hiç yalancı sancı yasamamıstım bu arada.Sancılar 15 dk arayla giriyordu ve 5-7 dk arası sürüyordu.Neyse giyindim makyaj yapamadım normal dogum planlamıstık çünkü terlerim aglarım falan diye😅Bindik arabaya gidiyoruz esime daha hızlı hadi hadi diyorum bir sancı daha girmeden hastaneye varalım oturmak cok rahatsız ediyordu.15dk hastane evimiz arası geldik hastaneye doktor odasında muayene etti beni acılman güzel 3-4cm direk yukarı cık yatısın yapılsın dedi🥱Ay aldı beni bi heyecan🤕Ben doktora rica etmistim sizden baskasının muayenesini istemiyorum diye tamam bana güven dedi🧐Yukarı cıktık odaya sancıları 5 dk arayla girmeye baslamıstı.Ebeler hazırladı önlük giydim baya yerimde duramıyordum epidural vurdular ama ilk dozda bana fayda etmedi ikinci kere vuruldu.😌Sonra dogumum hızlansın diye suni sancı verdiler.(suni sancının kendi sancından pek bi farkı yok)Tabi doktorun dediği gibi olmadı tatlı bir ebe vardı o acılmamı muayene etti iznimi aldı tabi ben diretseydim doktoru istiyorum diye gelicekti ama o an sadece yeterki bebeğime kavusayıma odaklanıyorsunuz.🤗Acılmam güzel ilerliyordu kolidorda eşimle yürümeye basladık o elimden tutuyordu sancı geldiğinde yere eğilip ıkınıyordum büyük tuvalet hissi geliyor zaten🥶Plates topunun üstüne cıktım artık en son ebeye ben cok kötüyüm geliyor galiba dedim dogumhaneye kostuk hemen çatala cıktım🥲Ayy anlatırken o anı yasıyorum suan😪Cok heyecanlandım😄Doktorum geldi içeriye hadi ama ıkınamıyosun güzel diyo bana tabi ben tüm gücümle yaptıgımı düsünüyorum ama yeterli gelmiyor olsa gerek🤐En son ebe karnıma bi destek attı bastırdı ve bi kargasa oldu hadi geliyo hadi geliyo sesleri 👻Baktım simsiyah saçları bembeyaz teniyle oglusum 9 ay hayalini kurdugum,hayaliyle dünyamın güzellestiği mucizem kollarımdaydı.🙏🏻💙🦋ilk iş kilosunu sordum😅2.900dü zayıf dogdu biraz bebegım ama cok şükür saglıklıydı🙏🏻Ebelere dedim millet nasıl 4kilo doguruyo🤷🏼♀️Bana dedikleri sen bunu zor yaptın 😂Allah dagına göre kar verirmis🤣Dalgalarını da gectiler benle neyse o anki mutlulugumla takılmadım😒🤣Biraz kesi actı dogum anında doktor hissettim sinek ısırıgı gibi bişeydi acımadı.Kaç dikişim oldu diye soruyorum o sırada cok değil merak etme diyor sadece biraz dikerken acı cektim.Bebeği giydirip kucagıma verdiler tekrar hissetmedim acımı.Doktor diyor bu kız cok kibar ya😂keşke daha önce verseydiniz bebeği diyor ebelere baksana susuyor o zaman diyor😅Ve herşey bitti oglusumla yürüyerek cıktım dogumhaneden koluma verdiler onu dısarda sevdiklerimiz bekliyordu❤️Allahım ne essiz duygular bunlar çok şükür bize bunları yasattıgın için💙Allahım isteyen her kadına nasip et🙏🏻Korkulacak hicbirsey yok merak etmeyin Allah o gücü veriyor benimde doktorum kontrollerde normal mi istiyosun diye soruyordu bende daha önce hic dogurmadım bılmıyorum dıyordum ben nerden bileyim yapabilirmiyim sordugu soruya bak diyordum😄Ama yapılmıcak hicbirşey yokmus iyiki normal dogum yapmısım ertesi gün kalktım ben evde masa tozlanmıstı onun tozunu aldıgımı hatırlıyorum😂Hemen ayaklanıyorsunuz sadece ilk gece biraz dikişlerden ötürü rahat edemiyorsunuz oturup yatarken ama ertesi güne hicbisiniz kalmıyor.Allah hepinizin yardımcısı olsun hamisler tadını cıkarın her anınızın😍🙏🏻❤️🥰