Munire20 Kızlar doğuma giderken bebeğimin kıyafetlerini kilitli poşetler var onlardan bulamıyorum büyük boy vs bileniniz varsa cevaplarsanız sevinirim teşekkürler 💗
Bsmlh Munire20 ben delikli burç aldım üstü delikli alasstore alas ev tekstil insagramdan bakabılırsın 6 tane 45 aldım tek tek ayırdım kendiminkisinide oyle yapıcam bebege cıtcıtlı battanıyesı alt üst takımı şapkası eldiveni çorabı ve 1 bez koyup kapadım ufak olana direk hemsıteye verılsın diye
Serendipity Munire20 xl boy tam oluyor. Penye battaniyesi olan 10lu takimi, bezi, corabi vs dahil hepsini aldi tek poset. Kendi pijamalarim da sigdi. Ben rossman magazasindan almistm kilitli poseti, kloroplast da ayni boy👍🏻
midekoruyucu Munire20 bizim burda poşetçiler var o bahsettiğiniz poşetlerden genelde oralarda satılıyor, başka yerde hiç görmedim. Bulamadıysanız hurç yapın 🤷🏻♀️ Başka bişey gelmedi aklıma
ironbaby https://ty.gl/suumwsxbq ben bu 6lı hurç setinden aldım 16liraya düşmüştü, diğer satıcılarda da vardır benzer fiyat. Boyutları güzel çıktı
Bsmlh ironbaby bende bubu aldım 2 takım çocukla benı ayırdım hemsıre verılen boş gelir sonra battanıyelerını ayrı bezını vs derken iyi topladı
Eminos123 Munire20 butun marketlerde var gecenlerde şok markeette gordum buyuk boy kilitli buzdolabi ppseti yaziyordu uzerinde
Defneprensesannesi Munire20 dolap poşetine koydum boşa masraf etmiyim dedim ağzımıda nantlayıp icinde ne oldugunu yazdım ustne
Defneprensesannesi Zhrblt normal orta boy buzdolabı poşetine bir bez citcıtlı atlet 5li hastane cıkışı corap koydum agzını koli bandiyla kapattım ortasınada icinde ne oldugunu kagoda yazdım yapıştırdım nohut battaniye fln bi dolap poşetine sıgdı 1 kücük cöp poşetinede 10lu ckkış bez patik koydum yine kagıda icindekileri yazdım ilk elbisem yazdım yapıştırdım