Adabahar Denizim aaa bırakayım o zaman canım sağol.. aynen ya eşim yemek yapıyo o sofrayı tabakları bile mak atmak zor geliyo allah yardımcımız olsun😔
ggzmkrcc Adabahar bende 37 haftalıgım haftaya catı muayenem var en son nst de hafif sancılarım cıktı ama henuz bişe hissetmiyorum omega3 bıraktım 2 hafta once magnezyumla demir hapı devam ediyorum doktor sıkıntın yoksa magnezyumu da bırakabilirsin dedi
Meltem19 37+3 grip oldum yaz günü dogum ve gebelıge daır bişey yok gram sancım bile yok 😂😂😂ama grip oldurdu benı
Ceylan63 Selam güzel anneler bizde 36 +5 olduk çok sukur bel ağrısı kasik ağrısı elde ayakta şişme herşey mevcut çok sukur yinede halime sağlıkla kucagimiza alırız inşallah hepimiz
ggzmkrcc Bir de şu yürürken vajinaya bıçak saplanır gibi olması bitiriyor beni yolun ortasında kalakalıyorum bi de bilsem nedenini🙄
Gebbe 38+5 günlük olduk bugün nefes alamıyorum resmen ya bayramı da atlatıp doğurmak istiyorum artık ilk dogumum normaldi ve oğlum 39+0 da geldi merakla bekliyoruz 😄
OktayZmrtCokun Kızlar belime sancı giriyor bugun belden başlıyormuş ya doğum sancısı sizce ondan mı sancı belime girmeye başladı 38 haftalık olduk bugun
ggzmkrcc OktayZmrtCokun benim de öyle oldu ama dinlenince geçti sanırım dinlenince geçmeyeninden de olması gerekmiş 🙄
Burcu-d EsraElms ayni ben :(((( bu kadar korkuyla ne yapıcam bilmiyorum kalbim çok hızlı atıyor düşündükçe
25ummu Adabahar çatı muaynesini neden gerek gördü doktorun bu haftada bende seninle ayniyim doktor daha çatı muaynesinden bişey demedi korkuyorum zaten çatı muaynesinden
Adabahar 25ummu canım ben 1,5 hafta falan önden gidiyorum oda erken doğum olabilir diye kontrol etmek istedi hani normal doğuma uygunmuyum diye zaten her dr çatı muayenesi yapmıyormuş bu da var
OktayZmrtCokun 25ummu hiç korkma nasıl olup bittiğini bile anlamıyorsun bi baktım doktor elini çekmiş bitmiş :))