Adabahar 36+2 olduk doğuma herhangi bir belirti yok bol kaşıntı el ayak şişmesi+ağrısı var😊 çatı muayenemde normal doğuma uygun çıktım bekliccez dedi doktorum.. her şeyimiz tamam ama bebek arabamız kaldı.. korku heyecan stres hepsi mevcut.. Bu arada doktoruma sormayı unuttum kızlar bu magnezyum omega3 ve demir hapını kaçıncı aya kadar kullanıyoruz?? 🌸🌸🌸
deletedmom23 Adabahar bende 36+ 1 im canım benim ki bir de ilk çocuğum sezeruan aralarında 26 ay var ve tekrar normal Doğum deneyecekler ve çok korkuyorum
dilek1 Adabahar bizde 37+3 olduk her an birşey olucak gibi yerimde duramıyorum çok heyecanlıyım 😍😣 vitaminleri falan doğuma kadar kullanmamız gerek canım bizimde bir belirti yok henüz ayaklar şişiyor eller uyuşuyor ama onun dışında herşey yolunda şükür
Adabahar deletedmom23 allah yardımcın olsun canım sen en azından biraz deneyimlisin atlatırsın bunu da inş😇 alşah kolaylık versin 🌸
Adabahar dilek1 çok şükür halimize gece ateş basmalar vs de oluyor dimi az kaldı dayanalım inş hepimiz buraya mutlu günümüzü paylaşırız😇
Laraa 37+6 olduk bizde 🤗☺️🙏🏻 Beklemelere devam bakalım.haftalık artık kontroller oluyor..sancı henüz cıkmadı nst de.arada bi kasık sancılarım oluyor onun dışında el ayak davul gibi şişiyor😁🍩 sıcaklarda zorlanıyorm biraz..çabuk yoruluyorum😅☺️ Uyumak Zorlaştı iyice 😁 bakalım hayırlısıyla gelsin artık bebişler 🙏🏻🦋🌸
Poyrazveannesi Laraa aynı haftayız bende 37+6 olduk bi yandan heyecan bi yandan korku uykusuzluk ağrılar ama ona kavuşmama az kaldını bilmek bana herşeyi unutturuyo sen normal mi sezeryan mı olucaksın doktor ne dedi
EsraElms 36 olduk ağrı sızı yok çok daha ama aşırı dogum korkum var ilk gebeligim uyku uyuyamiyorum dusnmekten 😬
Adabahar EsraElms ahaha aynı ben😅 benim de ilk ve normal çok tedirginim bebekte iriymiş inşallah allah kolaylık verir🙏😇
Burcu-d EsraElms ayni ben :(((( bu kadar korkuyla ne yapıcam bilmiyorum kalbim çok hızlı atıyor düşündükçe
Beyza12344 Adabahar ben de 36. Haftamdayım 32. Haftada asırı karın agrısı ve bulantı yapmaya basladı ilac lar 5 6 ilac birden kullanıyordum doktor bırakalım dedi kansızlık cok ilerlerse iğne ile devam ederiz dedi o gun bu gun iyiyim 😃
Ngrbrs 36+2 yim bende bel ağrısı veya aşırı ağrılı bi hamileliğim olmadı güzel gidiyo 38+6 da sezeryan olucam kısmet olursa benim baskı yapıyo arada aşşağıya o kadar ☺️ Herkeze hayırlı doğumlar sağlıkla gelsin bebeklerimiz 🙏
Deletedmom206 36+( olduk oku öncesinde kadar pek şikayetim yoktu artık vajınam bir baski genelde sabahları kramplar ve bacak aram cok agrıyor normal yapmaktancok korkuyorum eğer karar verebilirsem sezeryan için Haziran'nın 26 gün vercek
Adabahar Deletedmom206 şanslısın karar verebiliyosun benim doktorum normalci mecbur kalmadıkça sezeryan yapmıyo 😑 hakkımızda hayırlısı olsun cnm
dilek1 Adabahar aynen canım ama inşallah yakında hepsini unutucaz yavrularımız hayırlısınla bi gelsinde 🤗❤️
Mhk Adabahar 36+1 hala dönmedi ilk doğumum normal bunda 39 a kadar bekleyelim olmazsa sezaryan dedi sizde durumlar ne kızlar dönmeyen varmı aranızda 🤨
Adabahar Mhk yok canım ya benim 30 haftadan itibaren dönmüş hazırolda çatı muayenesi de normale uygun sadece bekliyoruz😑 ve korkuyoruz