citlenbigim2212 Gozde939e99e bende 4 haftalığım öğrendiğimden beri günde 2 2.5 litra içiyorum ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum bakalım tecrübeli hamişler ne diyecek yerimi alayım bende
Taze_gebe Gozde939e99e her zaman bol içilmeli Doktorunuz söyler ztn bana demişti en önemlisi bol su diye cildinizden tutun sağlığa bebeğe her şeyin başı 💧💧💧
milena11 Essa33 var geçrekten ama 10 litre falan içmen gerekiyor su zehirlenmesi için oda pek mümkün değil
aannepandaa Gozde939e99e en az 2.5 lt su içmemi söylüyordu hem diyetisyenim hem dr. Her kontrolde su, su, su… Ama dr su dedi dur ben daha fazla içem derseniz o zaman su zehirlenmesi oluyor. Bekarken diyet yapöıştım fazla su içemde hızlı kilo vereyim dedim. Su zehirlenmesş olmuşum.. 😁
1maviyol Ben hamilelikten önce de her zaman 2 2 buçuk lt içerdim, 9 aydır da yine en az 2 buçuk 3 lt içtim her gün, ne bi tane çatlağım oldu ne de başka bi idrar yolu enfeksiyonudur vs bi sıkıntım olmadı çok şükür ☺️
Busehnm Gozde939e99e gebeliği öğrendiğinizden itibaren gunde en az 2 litre su icmelisiniz haftayla alakası olmayan bir durum.
tugcetugra17 Gozde939e99e gebeliğin boyunca su içmen gerekiyor cok önemli en az 2 litre hem cildin icin cok iyi hem bebek icin cok önemli
kucuktospam Gozde939e99e her zaman içilmeli doktorum 2.5-3 diyor hep çünkü enfeksiyondan korur içmediğinizde arttığını göreceksiniz. Son aylarda da erken kasılmalardan koruyor rahatlatıyor onu da yaşayacaksınız inş. O zaman ne demek istediğimi anlarsınız☺️