dogamoms Bursa pembe mavi ya da jimerde doğum yapan arkadaşlar memnun kaldıklarınızı kalmadıklrınızı yazabilirmisinz? Birde yakın zamanda yaptıysanız doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Gzhm16 dogamoms bilmeniz gereken önce jimerdeki çocuk yoğun bakımı yeterli değil bir sıkıntı olduğunda pembe maviye gönderiyorlar sonucta tabiki kimsenin bebeğine bişey olmasın ama herseyi düşünerek hastane seçmek lazım
Melek-16 dogamoms pembe mavi 8 den başlıyor. Orada kardeşimin arkadaşı çalışıyor o söylemişti bana da.
Gzhm16 dogamoms ben yapmadım çünkü fiyatları cok pahalı iş yerınde arkadasımın eşi yaptı ikizleri oldu jimerde doğdu ama pembe mavıye yolladılar soyledıgım sıkıntılar yüzünden
Selmaguney Bende pembe maviden takipliyim, tam da merak ettiğim bi soru yapan birileri varsa yazan olursa çok iyi olur kızlar
dogamoms Selmaguney benmde doğum yaklaştı daha karar veremedm size ücretle ilgili bişey dediler mi hiç
dogamoms Gzhm16 ben 2019 yılında kızıma jimerde doğum yaptım 3 gün yoğun bakımda kaldı pembe maviye falan göndermediler o zamanki çocuk doktorundan memnun kalmamıştm anlamadı hiç bişeyi ama kadro değişmiş o yüzden sormak istedm
Gzhm16 dogamoms üç günlük yoğun bakımdan ne olur onemlı olan bebegın cok erken olmus olması ve kötü durumda olması ben bundan bahsediyorum
Dolunaykartal Selamlar 26.2 haftalik hamileyim bende jimer de dogum yapmayı düşünüyorum sezeryan olacak dogum arti doktor ücreti aldim bugun 8.400 tl fiyat verdiler
Dolunaykartal Daha önce küçük bir cerrahi operasyon geçirmiştim jimer hastanesinden oldukça memnun kaldım yine tercihim o hastane olacak🙏