ozge8693 Doğuma son 3 ayım kaldı. Bu sürece kadar dikkat etmeme rağmen 12 kg aldım. Herkes asıl son 3 ayda alınıyor diyor ben bayağı korktum. Gerçekten öyle mi? Son üç ayda tahminen ne kadar daha kg alınıyor ?
DemirleHayat ozge8693 ayda ortalama 2-3 kilo diye bir hesap vardi ama kişiden kişiye çok değişiyor bu ilk aylarda alıp son aylarda almayanlar, hep alıp 20-30 kilo alanlar var, hamilelik boyunca hiç almayanlar da var… 🤗 ama verirsin hızlıca üzülme kafana takma
Senayyalcin ozge8693 Vallahi o kadar dikkat etmeme rağmen ilk 6 ay hiç almadım son üç ay 5 kilo aldım o son üç ay bitiriyor insanı 😂😂
bus91 ozge8693 sın 3 ay özellıkle 31 haftadan sonra nasıl aldığını bilmiyorsun ortalama her ay 2 3 kg hesapladı doktor ana ben 32 haftalıgım susn 16 kg aldım 🙈🙈🙈 sın 4 kg 3 haftada aldım
Gulsenela ozge8693 ben deli gibi yedim herşeyi ama herşeyi hatta hamilelik öncesi daha çok dikkat ediyordum yani ama malesef vok yedim 😔 yine de 39+3 teyim on kilo aldım toplamda hiç ödem vs de olmadı sadece karın çıktı bazı şeyler genetik sanırım siz elinizden geleni yapıp bırakın bence 😅 kilo almamama kaşıntım olmamasına rağmen de çatlağım oldu o kadar kreme rağmen bazı şeyler kader 🤣🤣
Asliylmz14 Son 2 ayda yani 32. haftadan sonra kilo almaya daha müsait oluyor bünye Doktorum haftada 500gr alman normal demişti. Yani ortalama 2 haftada 1 kilo alıyorsun. Tabi kişiden kişiye değişir bu olay. Haftada 1 kilo alanıda gördüm maalesef ki….
iremelif Bütün hamilelik boyunca dikkat ettim ama son ay öyle bir iştah açılıyor ki hiç yemediğim tatlıları yemeğe başladım sürekli yemek düşünüyorsun 😅