Yoncaglseven İlk kez bu kadar net gördük bebişimizi elleri ve ayagi oynuyordu göz yaşlarım pıt oldu 🥲🥰 Sizler ilk belirgin gördüğünüzde ne hissettiniz ? Kaçıncı haftalardasiniz ? Insallah hayirlisi ile evlatlarımızı kucagimiza sagliklica aliriz 🥰❤👶🤰
elaveben Yoncaglseven maşallah darısı kucağınıza almaya.Ben 10 haftalık falandım kolunu hareket ettirdiğini görmüştüm günlerce durup durup ağlamıştım şimdi 33 haftalık olduk kızımızı bekliyoruz 🥰
Mucizenin_annesi2 Yoncaglseven 5+6 hafta lik olduk doktor kese büyümüş beslenme kesesi de gözüküyo dedi ama hala bebişimizi göremedik
Yenibirannee Yoncaglseven oyy masalah bende ilk gordugumde oyle olmustum suan 17+4 haftaligiz kafasini bacaklarini tutuyor gittigimde 🥰🥰
Nilsubatu Yoncaglseven benim de şuan 9+2 ikinci hamileliğim ama çok merak ediyorum 5 nisanda randevum var sağlıklı olsunda inşallah 🤲🏻
Yoncaglseven elaveben Az kalmış dualarim sizlerle ve herkesle Amin Rabbım hayirli evlat olmalarını nasip etsin ❤🥰🎈
Gizemis elaveben merhaba size bişey soracaktım? Bulantılarım azaldı birde göğüs hassasiyetim başlardaki cok fazla yok. Biraz endişeleniyorum. Sizse durumlae nasıl acaba😇
Yoncaglseven Mucizenin_annesi2 Bizde o haftalarda görmemiştik bu normal bir sey 6.ci haftadan sonra gelişme başlıyor ve 9.cu haftaya kadar her sey belirginlesiyor zor bir süreç ve heyecan verici gecen gittik daha minnakti simdi kocaman olmuş maşallah Rabbım kimseye eksikliğini hissettirmesin hepimiz birlikte heyecanımızı paylaşıyoruz iyi ki böyle bir site var 🥰🎈❤🤰👶
Mucizenin_annesi2 Yoncaglseven gerçekten öyle cuma günü gittim kese minicikti şimdi kocaman olmuş bugün baktı doktor da büyüyo hiç-bir sıkıntı yok dedi çok şükür 😊
Yoncaglseven Yenibirannee Ya kiyamam cok tuhaf bir duygu beni anlıyorsunuz biliyorum 🥲 tek canken 2 canlı olmak onu kendinden daha çok düşünmek bide galiba hissediyor bazi şeyleri onu görüp sevinince hareket etmeye başladı ufakta olsa 🥲👶🤰❤
Yenibirannee Yoncaglseven gerçekten oyle aklim hep onda napiyor icimde diye 🥰 sağlıkla aliriz kucagimiza insallah kuzularimizi
Yoncaglseven Yenibirannee Amin canim benim bide bana sor her gittiğimde görmeye onu daha çok özlüyorum 🥰👶
Yoncaglseven Nilsubatu Ayni zamandayız o kadar heyecanlı ki insallah sagliklica aliriz kucağımıza 🥰🤰👶
DenizSayer Yoncaglseven 12 haftasında kıpırdandığını gördük ben eşimede baktım o ekrana büyülendi kaldı ☺️👼🏻
DenizSayer Yoncaglseven aynen canım allah tüm olmak isteyenlere bu duyguyu nasip etsin inşallah 1 2 hafta sonra hissedince tam bebeğimi içimde hissedicem inşallah bu duygu daha derinden🤰🏻👼🏻🌸🙏🏻