leaf-07 whitedream o zaman sizin reçete de hata olmuş demek ki ,söylerseniz düzeltirler büyük ihtimalle ,hayırlı haberlere kavuşacaginiz günler yakındır inşallah 🤲🤗
Happybsrn afrasil birazdan 5 gibi iğne olucam ne bilim büyümesi tuhaf☺️ ya akıntım da başladı 😄 inşallah yarın olur yoluma bakarım..senin iğneye rağmen çatlamamıştı
afrasil Happybsrn dün zaten 18 vardı bide17.9 vardı neye şaşırdın . Evet ya igneye ragmen çatlamadı diğer ay 2 yumurtam vardi kendisi çatladı demekki igne yaramıyor bana 😂 yarın kaçta aşılama olacak
afrasil Happybsrn ha bende büyümüş diye şaşırdın zannettim 😂 öyle oluyor ya dedim ya çok büyümüyor ama iğne icin yeterli boyutu zaten . Heyecanlandım inşallah hayırlısı olsun insallah emeklerimizik karşılığını alırız tutar aşılaman 🤲
whitedream Happybsrn senin bugün aşılama vardı dimi canım hadi geçmiş olsun 🤗 neden acıdı ki acısız diyolar ama🙄
Happybsrn whitedream spekulum beni maffetti ve lavaboya gittim kanama olmuş şimdi leke şeklinde yine devam ediyor tutmayacak 😭☹️
whitedream Happybsrn ayy sıktın mı canım kendini tüh ya😔 öyle düşünme bakiyim nasipte varsa ne olursa olsun 1 damla bile yeter moreli bozup modunu düşürme inş 15 güne güzel haberler gelcek🤲