Happybsrn 11 yaşında bir kızım var kasım ayında Allah nasip ederse 12 yaşında olacak sana umut olmak için yazıyorum canım benim kızım evlendim 1 sene sonra olmuştu hemen kızımdan sonra yasmin kullandım doğum kontrol hapı kızım ana sınıfına gidiyordu 5,5 yaşındaydı doğum kontrol hapını bıraktım neler yaşadım neler rahim filmi çektirdim çatlatma iğneleri kullandım yumurta takiplerine gittim meğer polipim varmış çatlatma iğnesini kullandığım zaman boşuna hormon yüklemişler bana iki sene önce histereskopi oldum poliplerim alındı 6 ay içinde gebelik oluşur dendi yine olmadı eşim randevu almış kadın doğumdan gittim vajinal ultrasonla muayene oldum adetime bir gün vardı ordan çıktık eşim gitti ultrasona girdi tıkanıklık falan mı var acaba bende diye adam kan verdi idrar verdi tam sperm testi verecekti ki doktora gitmemden üç gün sonra her zaman olduğu gibi senelerdir olduğu gibi bi test yaptım evde silik çizgiyi gördüm gece çığlık atmışım sonra sabah aç karnına ilk idrarımla tekrarladım daha netti çizgim sonra kan verdim beta hcg şimdi 6 haftalık hamileyim demem o ki ben çok şeyler yaşadım hep stres stres doktor artık yaşınız 36 ya geliyor aşılamaya geçelim demişti tam ümidimi kesmişken artık olmuyor Allah kızıma ömür versin demişken sürpriz oldu bizede seninde olacak gör bak Allahın izniyle Rabbim isteyen, dileyen herkese nasip etsin inşallah🙏 vakti zamanı gelince oluyormuş ne olur stres yapma cnm benim