Sarellem Denizsa 11.haftada erkek bebeğe benziyor diye tahminde bulundu. 13.haftada başka bi doktora gitmiştik oda aynı erkek bebek dedi ve pipisini çok net bir şekilde gösterdi. Göbek kordonu olma ihtimali çok düşük dedi. Şimdi 15.haftada kendi doktorumuzda kontrolümüz var kesinleşir artık
Denizsa Sarellem inşallah gönlünüzden geçen olsun sağlkkla gelsin insan çok heycanlanıyor tecrübelisiniz çikolata yemek gerekir mi girmeden önce😍
Mlktprk Ben ilk hamileliğimde 16.hafta da erkek olduğunu öğrendim. Şimdi ki 12 haftalık yarın 2li tarama testi olucak öğrenir miyim bilmiyorum🤷🏻♀️ İki hamileliğimde de doktorum aynı kişi erken haftalarda görse bile söylemiyo kesin emin olmak istiyo😊
Papl BuseVV 8 nisan da gitcem bakalım içime erkek doğuyor ama kız dediler bugün hayırlısı olsun bakalım 😍😊
Denizsa birprensesvebirprensannesi yaaaaa bende çok istiyorum inşallah sizin gibi erkenden öğrenirim 😍
Sarellem Denizsa bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde de göstermeme gibi bi durumla karşılaşmadık 3.5 yasında kızım var. Bende çoğu zaman çikolata felan yemiştim 😍
birprensesvebirprensannesi Denizsa Erken öğrensen bile kesin olmuyor canım benim doktorlarım iyiydi çok şükür bu yönde değişmedi ama bazen erken söylenildiği zaman değişebiliyor kesin ve net 16. Haftada söylenmesi 🙏 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah kaçıncı haftandasınız
Zeynep_03 15.haftada tahmin etti doktor ben şuan erkek derim dedi 18.hafta başka doktora gittim oda erkek dedi ve ayrıntılı ultrosonda iyice belli oldu ve erkek olcak inşallah 🌺🌼