Krizantem_ Denizsa 😂Ah evet bende olmadığı için bilemiyorum ama 12 den sonra bulantıların geçtiğini söylüyorlar genel olarak. Az kalmış yani😄 aynen onlara her şey değer 💗
Denizsa Rbkny evet ya doktora makinaya ve bebişe de bağlı bakalım inşallah erkenden öğrenirim bende 😍sizde öyle
Demir50 Denizsa benide öyle kandirdilar bende cok kotuydum serumlad ilaclar 14 olmak uzereyiz hala ölüyorum bulantidan İnsaAllah senin geçer
Gurbetci53 Denizsa bende 11+4 üm. Yakında gideceğim doktoruma .5 yaşında oğlum var. O 11+3 te göstermişti. Bakalım bu ne olur?😊😊😊🌹
Nurhan47 Denizsa bende 12+5 te ogrendım erkek dedi suan 14 haftalık olduk cuma gunu tekrar baktı erkek dedı inşallah 🙏🏻 degısmez tabı once saglıklı olsunlar 🙏🏻
Yaresss Denizsa haftaya cuma benimde 2li tarama testim var ve deli gibi gün sayıyorum 🙈 1 oğlum var şimdi kız olsun diye dua ediyorum 🥰
Gizemis 2626262782ayse merhaba size bişey soracaktım? 10 haftamın içindeyim. Hafta olarak biraz yakınız sanırım. Bulantılarım azaldı birde göğüs hassasiyetim başlardaki cok fazla yok. Biraz endişeleniyorum. Sizse durumlae nasıl acaba😇
Barlassmh 2626262782ayse 16. Haftamda göstermedi daha sonrasında zaten en son öğrendiğim hafta gittim kontrole
archmom Denizsa ben cinsiyet partisi yapacagımı söylediğim için değişme riski olan düşük haftalarda ögrenmek istemedim . 18. Haftayı bekledik ve ögrendik 🥰🙏🏻
archmom Denizsa valla asırı keyifli oldu . Dayanmak zor haklısın ama öyle güzel bir anıki inan değiyor 🥰beklemeni öneririm . O anki şaşkınlık , yüz ifadeleri asırı unutulmazzzz hele fotolarr videolarrr harika oluyor 🥰🥰🥰
Haticeaykc96 Tamam Dilara8228 Ay hep kızım olsun istedim bi tane ama nasip tabi yarın öğreneceğiz inşallah 17 haftalık olduk 😅😍
Dilara8228 Haticeaykc96 Bende 3. Kiz için yaptım Rabbım bunu nasip etti 🌸 Sizinde hakkında hayırlısı olsun 😊
Ays0 Denizsa bir de kızım diye sevebilirsin şimdilik dedi diye bir alıştım kızım demeye diğer zamanlarda kontrole giderken bak annesi çükü diyecek diye ödüm koptu 😂 senin kaç haftalık 🤗
archmom Denizsa hastaneye eşimle giderken balonu hazırlayacak arkadasımıda çagırdım kapıdan çıkar çıkmaz ona verdim yoksa ben kesin açardım . Sende garantiye al canım 😄😄
Mervenzeee mrv_b neye göre erkek dedi acaba banada 12 de dedi doktorum da şimdi 17 oldum gideceğim bu hafta inşaallah 😊merak ettim