Meltem571 Denizsa biz şuan 12+2 yiz Nisan 8 de kontrol var 14 yada 15 ye öğrenmiş olurum inşallah ki en sağlıklı o zaman belli oluyor diyorlar
Beety26 Denizsa 12+5 dr. Gitsigimde doktora sordum Soylemedi…. :) biraz daha para ver soyleyim soyledi. Bede tam ozamn erkek oldugnu anladim. Kiz olunca hemen soylerler cunki.
Esan Denizsa 12+ 2 de erkek dedi, fetal dna testi yaptirmistim 15.haftada sonuc cikti kizimiz olacak :)))
Hatice17 Esan merhabalr banada ulstrosunda 13 hafta erkek dedi cok yüksek ihtimal cikinti var dedi doktorum 3 hafta sonra gel kesin konusalim dedi kiz cikarmi gittigimizde yani yanlislik olabiliyormu sizce
Irmakveannesixjd 19 haftada kıza benziyor dedi 21 haftada net kız dedi 25 haftada da %99.9 kız dedi inşallah kızım olcak 😅😂🤣
Zyneepemree Denizsa 12.haftamdayım 2li test yaptırdım doktorum erkeğe benziyor dedi bakalım ilerleyen haftalarda değişir mi☺️
Minnak07 esradk benümkide öyle ilk kız diyorlardk 18 haftada özelde erkek dedi pipisi felan görünüyor dedi
Elf_ogz aeminegmss Kız dedi ama hiç göstermedi baya uğraştırdı bak 36+4 olduk hala yüzünüde görmedik 😄
Tgckcyblbn Burcu4135 merhaba fetal dna testi biz de dun yolladik o testte cinsiyet de belli oluyor mu? doktorum yuzde 95 tahminde bulundu ama merak ediyorum
Burcu4135 Tgckcyblbn evet bız o testte ögrendık. Kan verırken yada öncesınde bunu sıze söylemelerı lazım. Ama bıze söylemediler doktorumuza söyledıler cınsıyeti bızde doktorumuzdan ögrendık.