zk92 Fatmaliakburak26 bebişten bebişe farklılık gösterir tabi kendini saklıyor belli ki yaramaz 🥰 ultrason cihazına göre de değiştiği söyleniyor. Bilemiyorum tabi onu. Baştan beri aynı doktorun takibindeyim.
Smnerdgn33_58 Haftada tahmin etmişti 14 te kesinleşti 🧿 hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Emriye 13 haftalıkken belli oldu ama doktorumuz bize söylemedi kesin olarak 16 haftalıkken öğrendik 🤗🤗🤗
Evindarr 14te erkek olabilir dendi 16 da erkek olduğu kesinleşti. Ben hep erkek hissediyordum. Annelerin hissi doğru çıkar derler aynen öyle oldu
Serapugur Evindarr benim hissiyatim doğru çıkmadı 😂 bütün belirtilerde erkek bebek belirtisiydi etrafımdaki herkez erkek dedi karnimda sivri sonuç 11+5 kız 15 de net kesinleşti 😍
NeslihanDuz Haftada erkek tahmininde bulundu doktorumuz 16. Haftamızda kız olduğunu öğrendik kesin olarak 😍
NilDenizpksr Denizsa Tek yumurta ikizlerim olacak 12. Haftada birine kız diğerine erkek dedi, böyle bı olasılık var mı tek yumurta ikizlerinde diye sorunca o zaman ikisi de erkek dedi doktorcuğumda tam ne dediğini bilemedi 16. Haftayı bekliyoruz bakalım 😄
Bebegimibeklerken1 Denizsa evet büyük olasılık erkek demişti 13 haftalıkken kesin dedi şimdi 17 haftalık olduk ☺️
666666 Denizsa 9 .ve 10 hafta arasinda erkek dedi doktorum ben inaniyorum cunki biz kafa ve kemik yapisindan anliyoruz dedi 2 hafta sonra gidip bakicaz bakalim dogrumu deilmi su an 11 haftalik