Yaresss Denizsa haftaya cuma benimde 2li tarama testim var ve deli gibi gün sayıyorum 🙈 1 oğlum var şimdi kız olsun diye dua ediyorum 🥰
Papl BuseVV 8 nisan da gitcem bakalım içime erkek doğuyor ama kız dediler bugün hayırlısı olsun bakalım 😍😊
Nazlideniz91 Denizsa 14. haftada detaylı ultrasonda öğrendim, hayatımın en güzel mutluluğuydu🥰Çok duygulanmıştım…
prensimibeklerkenn Denizsa bnde daha 9 haftalık gebeyim ilk bebeğim erkek hissediyorum soluma uyuyabiliyorum vede daha çok tuzlu şeyler yiyorum sizde de öyle mi 😊
Esma21 prensimibeklerkenn bende öyleyim sürekli sol tarafımda yatıp tuzlu yicekler yiyorum ve bebeğim sağ tarafta ama kız Denildi
Denizsa prensimibeklerkenn sağa asla yatamıyorum midem bulanıyor ekşi şeyleri 4 5 haftalıkken çok yedim şuan tatlıya döndük ama dün ikili taramaya girdim dr şüpheli olmak ile birlikte erkek görüyorum dedi 😍16 da netleşecek inşallah
Sarellem Denizsa bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde de göstermeme gibi bi durumla karşılaşmadık 3.5 yasında kızım var. Bende çoğu zaman çikolata felan yemiştim 😍
Asya_Batur Denizsa amin yarabbim Allahım herkesin yavrularını kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏽🌸 evet ben de buna çok sevindim ama hareketliydi oğluşum oğlan olacağını hissetmiştim sağlıklı olsun da yavrularımız erkek kız hiç fark etmez 🤲🏽❤️❤️