Bende tahmini doğum tarihim gelsinde doğum yapayım diye bekliyordum ama istediğimiz gibi olmadi malesef 7 haftalık iken covid geçirdim onu atlattım derken 12 haftada bebegimin bağırsağında parlaklık görüldü haftalar haftaları kovaladı 29 ,haftalık olduğumda bir anda suyum boşaldı hemen takipli olduğum ankara sehir hastanesi aciline başvurdum hemen ultarsona aldılar ve bebegimin suyunun bitmiş olduğunu ve sadece 27 ml plesanta ile birlikte suyu olduğunu söyleyerek yatış yaptılar tam 1 ay ankara sehir hastanesinde antibiyotik tedavisi ciğer geliştirici iğneler ile tedavim yapıldı ve 1 ay sonra tedavim bittiği için hastaneden çıktım.ve geçen hafta kalan suyumda geldi ve eve en yakın olan ankara eğitim arastirma hastanesine acilden giriş yaparak başvurdum ve beni acil sezeryana alacaklarını soyleryerek yatış yaptılar ve 3 gün orda yattıktan sonra dün beni ameliyata alamayacaklarını alacak olursa bebek için yeni dogan yoğun bakımda yer olmadığını o sebeple takipli olduğum hastaneye sevk ettiler ve ankara sehir hastanesine tekrar yatisim yapıldı acil dogumhaneye alındım 34 ,haftalık olmuştuk artık ve nst de artık kendi sancılarım çıkmaya başladı bi anda bebeğin kalp atislari 58 düştü hemen uzman doktorlar geldi ve seni sabah alacaktım ama hemen alıyorum acil dedi ve 19:20da kızımı sezeryan ile dünyaya getirdim ilk solunum sıkıntısı oluşmuş kızımda bugünde gidip gördüm ve kendi başına nefes alıp verebildiğini söylediler ama 5 hafta anne karnında susuz kaldığı için kanında enfeksiyon tespit edilmiş şuan antibiyotik tedavisi uygulanıyor insaallah hayırlısı ile biran evvel kavuşurum yavruma bu arada kızım 2300 gr doğdu bugün 30 ,gr daha aldığı söylendi 2330 gr 46cm boyu sormak istediğiniz varsa seve seve cevaplarım sizlerde yavrum için dua ederseniz çok sevinirim biran evvel alıp evimize gıdeyim