Aysamoztemir Normalde 30 haftaligiz ama bebisimin kafası ve karnı 34 haftalık büyüklüğünde çıkıyor bacak ve kol 30 haftalık gözüküyor bundan birşey olur mu ve nasıl beslenirsem eşitler bu durum
momsboys Aysamoztemir kafa büyüklüğü genelde genetik bişey zaten boyu kilosu haftasıyla uyumluymus kafa capı için yapabileceginiz birsey yok göbek çevresi ise biraz tombul sanırım şeker sonuçlarımız nasıldı
Bbtl34 Aysamoztemir bende bugün kontrole gittim iki hafta ileri kafası dedi bende baya bi korktum ama sıkıntılı bi durum yok dedi doltorum genetikte olabiliyo🙂
momsboys Aysamoztemir korkma canım zamanında gelir bebiş son haftalarda dengeliyor benimde boydan dolayı ilerde cıkıyor ama bas ve göbek cevresi haftasıyla aynı
2cocuk1kediannesi Aysamoztemir hiç şekeri olmayan içilen sıvıyla 90-95 lerde çıkıyor genelde. Sizin durumda birazda olsa risk var gibi bence siz yine direk şekerden uzak durun derim. Sizin yerinizde olsam öyle yapardım hem kiloda az alınmış olunur.
058elf Aysamoztemir zamanında gelir inşallah haftasıyla dengelenir, bazen pozisyona göre de ölçüm farklılıkları olabiliyo
Aysamoztemir momsboys doktorum da değişik değiştireceğim zaten gözümü çok korkutarak anlatıyor korktum ben biran da erkende alabiliriz filan dedi
momsboys Aysamoztemir kafa büyüklüğü normal dogum için zorluk yaratabiliyor bazen sezaryen isteyebiliyorlar onun dısında hiiiiç sorun olmaz kalbini ferah tut