MeralimekEkinci Kızlar bugün gittim doktoruma sata göre 8+2 ama ultrason 5+ doktor gelişme yok ama bir hafta sonra gel birdaha bakar yoksa yine alırız dedi bu ikinci oluyor ocak ayı Şaş’a kalbi durmuştu çok ügünüm buda olmadı
Buketali MeralimekEkinci canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim ol der ve olur lütfen sakinliğini koru önemli olan senin sağlığın Allahım kucağını doldursun bu mübarek günün hatırına 🙏
CansuDemir Mübarek günler hatrına inşallah bir şey yoktur.Sata göre olan tarihler ultrason tarihine baktım da, 23 gün fark ediyor yani. Bak benimde 18-19 gün fark var. Sat 12 ocaktı ama doktor 1 şubat yazdı ve şuanda 19. Haftamdayım.İdrar enfeksiyonu geçirdim geçti,başka bir problem olmadı.Ben korktum erken haftalarda. 4 tane doktor geç döllenme dedi. 4haftadan fazla olsaydı gelişimsiz derdik dedi. Bu Benim durumum.İnşallah seninde öyledir ve 2 haftaya kalp atışlarını duyarsınız ☺️ Rabbim göbişini kucağını boş bırakmasın.
Eymenensari Bu ikinciyse mutlaka testlerni yaptır bende iki düşünten sonra testlerimi yaptım pıhtılaşma çıktı ve iğne kullanıyorum çok şükür bir sıkıntım yok şuan
MeralimekEkinci Eymenensari coraspirin kullanıyordum kese göründükten sonra ama sanırım artık bir hafta içmemem lazım
ToprakVeAnnesi35 MeralimekEkinci çok üzüldüm inşallah gelişme olur. Aynı şeyleri yaşıyorum ben de. Bayram zehir oldu resmen
ToprakVeAnnesi35 MeralimekEkinci bence de yaptırın en azınlan kayıplarınız neden oluyor önlem alınır.