Merymerymer Allah yar ve yardımcın olsun. İnsallah o kadar sürmez seninki. Benimki gercekten kendi kendine geçti. Çünkü çok şey denedim. Hamileyken doktorlar ve fizik terapistleri dahil kimse bir şey yapmıyor. Bana kadin doktorum kalcamdan iğne bile vurmuştu. Ama hic fayda etmedi. Magnezyum falan hepsi bahane. Ben de hic fayda vermedi. Zaten eksikliğim yoktu. Ama yinede doktorun verdiği vitaminleri kullanıyordum tabi. Evim aktar oldu. Sürmediğim yağ kalmadı. Yakı yapıştırdım. Akupunktur bile yaptırdım kalçama. Ama nafile. Sonra kabullenip beklemeye koyuldum. Koltukta yaşıyorum 6 haftadır. Arkama yastık koyuyorum. Ayağımın altına sandalye koyuyorduk. 4 5 hafta öyle uyudum. Uyudum denirse. Koltukaltı değnek alıp geldi eşim, onunla yürümeye çalışıyordum. 6 hafta oldu şimdi. Binlerce şükür, artık degneksiz kalkıp yürüyebiliyorum. Azıcık bir ağrı kaldı basarken. Ama dayanacak kadar. Ama yine daha yormuyorum. İyice iyileşsin diye. Insallah tamamen geçer ve tekrarlanmaz. İnanın çok zor bir süreç. Ağla ağla bi hal olmuştum. Sonra ben neden ağlıyorum, bebeğim etkilenecek diye bide ona ağlıyordum. Insallqh diyorum bundan sonra ki süreç ve doğum kolay olur. O yüzden ne bir şey kullanın ne de deneyin. Malesef bir şey fayda vermiyor.