Sermec27 kadriye25 bilmiyorum ki yani ne bileyim normalde lahmacunun yükseltmesi lazım ama gayet iyi cıktı şekerim valla bilmiyorum artık böyle böyle dikkat edeceğiz elimizden geldiğince
Nil3535 Arkadaşlar benim tokluk şekerim 74 çıktı doktoruma gösteremedim sonucu sınırın altında görünüyor bu ne demek bilgisi olan var mı?
Sermec27 Nil3535 canım bir fikrim yok şeker yüklemesi yaptırmadın mı valla aclık toklukla anlaşılmıyor şeker benim aclıklarım 75 85 arası cıkıyordu ama şekerim cıktı
Sermec27 Epifenomen öyle canım napalım hersey Allahtan vardır rabbimin bir bildiği dikkat edeceğiz rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲
Sermec27 plakayerli büyük ihtimal yarın doktor o raporu cıkarır inşallah cıkarır da yoksa cok pahalı ya o stripler
Neslihan1903 Sermec27 işte burda insülin kurtarıyor bizleri çünkü şeker yemekle önlenemiyor artık gebelik şekeri yani bende diyetle denedim olmadı insülin ile hem yemek yiyorum rahat rahat hemde şeker sabit kalıyor şükür
Sermec27 Neslihan1903 bakalım yarın doktor ne diycek yani evde yaptıgım ölçümler 85 135 arası değişiyor bakalım doktor diyet mi verecek insülin mi