Umay1m AltinYildizMom Sancaktepe İlhan varank doğumda baya iyi doktor olarak bilmiyorum ama Genel olarak doğum konusunda iyi 👍🏽 Birde özel düşünürsen Pendik yüzyıl da Serap hanım var baya iyi 👍🏽👍🏽
Oglumveben34 AltinYildizMom ümraniyede santralde fera businessta eva jinakolojiye gidiyorum ben şükran Akalın a. Çok çok iyi bir hanım hiç çekinmeden ilk randevum da kartını verdi bişey olursa yaz whatsaptan dedi. Bebeğim hareket etmedi diye 3 kez muayene eden bir bayan inanın içeriden rahatlayıp çıkıyorsunuz
pia34 AltinYildizMom Medical Park Pendik Şeyma Araz ya da Neslihan Alan. İkisi de çok iyi doktorlar. Ben de özel bir kliniğe gidiyordum doktorum da çok iyidi ama doğumda çok pahalı geldiği için araştırmalarım sonucu Şeyma Araz’a geçmeye karar verdim.
Fatma_0 Bende Çekmeköyde oturuyorum Pendik şifa hastanesine gidiyorum. Buralarda araştırmakla buldum doktorumu. İnstagram Op Dr Nihan Özdemir diye bakın ne demek istediğimi anlarsınız 🥰 Henüz doğum yapmadım fakat kontrollerimiz çok iyi geçiyor kendisinden çok memnunum 🤌🏻🌸
pia34 AltinYildizMom Sevda hanım iyi ve pozitif bir doktor evet ben de 1 kez gitmiştim ama hastane çok kötü. Özel Birlik Hastanesi. Doktorun yanı sıra bence hastane de çok önemli. Bu hastane çok küçük ve ne zaman farklı konularda gitsem ya cihazları çalışmıyor ya başka bir şey. Hizmet kalitesi de kötü. Bence bunları da değerlendirin.
Merveee34 Ftm34 orası öyle canım ama benim arkadaşımın 35 haftalıkken nstde sancısı vardı hemen alcaz dedi yarın ki gün aynı hastanede başka doktor Tuğba abartmayı sever demişti
Ftm34 Merveee34 benimde artık dr bulmam gerekiyor orada doğum ücreti de bana çok geldi 4000 dediler normal doguma
Skylab Perihan Özden’e gidiyorum Bağdat caddesinde kendi muayenesi var. Doğumu da farklı hastanelerde yaptırabiliyor siz seçiyorsunuz.
AltinYildizMom Sariovahande şuan benimde ilk sırada orası var ama hiç doktorlarla ilgili bilgim yok sadece hastane konusunda iyi oldugunu çok duydum siz tavsiye üzerine mi tülin hanımı seçtiniz
Oglumveben34 Ftm34 anlaşmalı kurumları var. Medivia hospital var dedi doktorum normal 2500 sezaryen 3000
Merveee34 Ftm34 a sınıfı hastanesi ben 6 ay önce septorinoplasti ameliyatı oldum hastane çok güzel ama doktor dediğim gibi canım . Nerde oturuyorsun ? Ben doğumlarımı Pendik şifada yaptım doktorları gayet ilgililer .Ama bu civardaki de tüm doktorları gezdim hepsini biliyorum istersen başka doktorda öneririm
Ftm34 Merveee34 Tuzla’da oturuyorum ama normal doğumu desteklesin istiyorum dr merhametli olsun hastasını bırakmasın istiyorum genelde hepımızın istediği şeyler gerci 🤲🏻
Gunes3434 Merveee34 bende burçak hanıma gidiyorum. Siz kime gidiyordunuz? Renkli ultrason verıyorlar mı?
Oglumveben34 Ftm34 böyle istiyorsanız şükran hanım, kesinlikle. Korkuyorum diyorum normalden birazda olsa, olsun birlikte aşarız diyo. Sen yürü yeterki gerisini hallederiz diyor bana. İnanın güler yüzü yetiyor insana
Gunes3434 Ftm34 nergiz iyimiş orda. Bende diyorum acaba ona d abi gitsem mi? Siz kime gidiyorsunuz? Hastaneden neden memnun değilsiniz?
Sariovahande AltinYildizMom Evet tavsiye üzerine ben de doktor değişikliği yaptım çok memnunum Tülin hanımdan diğer doktorlarda çok iyi o olmadığı zaman bile acıl bisey olsa herşeyle ilgileniyorlar