07vefa42 Hahahh12 Merhaba! Biz14+2 olduk 🤗sadece bel agrim oldu 2 gündür onun dışında iyi gidiyoru çok şükür 🙏🏻 Yürüyüş iyi geliyormuş bu arada biraz faydasini gördüm 🙏🏻🥰
Emelg Hahahh12 15 hafta 2 gün bizimde bulantım var malesef benmde 😟 cinsiyette özeldeki doktorum tahminim var dedi ama emin değildi bizde sormadık dünde devlette baktırdım pozisyonu uygun değil dedi 17 haftada gidicem öğrenemezsem detaylıya kalıcak. Kızımı 11 haftalık sölemişti doktorum 😁 inşAllah 1 kızım daha gelir ❣😍
Ftmgl1 Hahahh12 15+5 iz bizde bugün şükür bulantılarım 12. haftadan sonra bitti arada belim ağrıyor oda normal cinsiyetede doktorumuz kız dedi ☺️
Norhasellim 14hafta 5 gün deyim bende yarın randevum var cinsiyeti öğrenebilir miyiz bilmiyorum bakalım.uzandığım yerde hapşır dığımda kasığımda şiddetli ağrım oluyor 1,2 saniyelik sonra geçiyor.
Papl Norhasellim ben özele gidiyorum canım ama cinsiyet öğrenmek için para vermiyeyim dedim devletten randevu aldım dün gittim cihaz o kadar eskiydi ki bebek zor görünüyordu doktor bile bıktım bu cihazdan hiç bu kadar dandik bi cihaz kullanmadım dedi inşallah gittiğin hastanenin cihazları güzeldir 😊
Pamugunannesi1 Hahahh12 Merhaba canım 🤗 14+2 olduk elma beyle 😅 Sabah bulantılarım oluyor onun dışında pek bir sıkıntım yok çok şükür 🧸🤎