bilgs15 Minikoocum birisi gün içinde en az 10 hareket dedi , birisi de 3 saatte bir 10 hareket dedi 3 saat hiç hissetmezsen gel dediler ama geceleri hareket etmiyor ki işte , karnımı okşayınca şöyle bir kıpırdanıyor ama çok hafif başka hareket etmiyor
Minikoocum bilgs15 duam seninle vala konuşmuştuk aklıma çok geliyorsun rabbim güzellestryor gör bak kaç günde bir kontrol kaç kg oldu doktor ne diyor günün nasıl
bilgs15 Minikoocum Allah razı olsun canım , suyu az diyorlar sınırın altında ama tamamen de bitmiş değil gelişimi 1 hafta geride sadece kilosu 31 +0 haftalıkken 1600dü haftaya gideceğim bakalım o zaman ne kadar olacak muz süt peynir yoğurt ağırlıklı besleniyorum ama rabbim bilir nasip artık elimden gelenin fazlasını yapıyorum
Minikoocum Exe Yok yok bide kiloda çok önemli ikinci hamilelik falan olunca erken olur gerilme boşuna bende çok takardm
Exe Allahin izniyle detayli ultrasyona gircem bklim belli olcak insak korku oluyo bakalim doktoro sorcam
ilkcan64 Minikoocum amin canım inşallah tek temennim bu artık sona doğru yaklaştıkça heyecan ve korku daha çok artıyor
Cidemkisa Minikoocum vala bebeğe göre değişir 33+4 oldum hiç sakın dakikası yok hep hareket o da insanı çok yoruyo
Cidemkisa Minikoocum yok yok degisiyo ilk gebeligimde bole deildi ben durtersem hareket ederdi şimdiki maşallah farklı😊
Minikoocum Cidemkisa akıntı varmı su gibi idrat kaçağı.dedi doktor az az oluyor 25 haftadan beri var bende
BrcHmt Minikoocum bugün 34 haftalık oldum ben de. 3 gecedir sabaha kadar saat başı kalkıyorum. Rahat edemiyorum uykuya dalamıyorum 1-2 kere sadece wc ye gidiyorum. Hareket olarak da geceleri daha sert vuruşlar oluyor gün içinde daha yumuşak. Başı aşağıda olduğundan da çok fazla ayakta kalamıyorum baskı oluyor aşağıya doğru. Çok şükür başka sıkıntım yok. Allah herkesin bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
ebrarecem Minikoocum çok hareketli bir bebek değildir ondan fazla hareket hissetmezsiniz normal bir durum. Az da olsa hareket ediyorsa içiniz rahat olsun. Benim kız hiç uyumuyor sürekli sertçe vuruyor. 2. gebeliklerde daha net ve sert anlaşılıyor bende ayağıyla vurdu eliyle gıdıkladı gibi şeyler söyleyebiliyorum 😇
Fundogan Kızlar bende bu gece itibaren nasıp olursa 34 haftalık olucam bu Ara bende eskıye nazaran az hareket hissediyorum korkuyorum açıkçası normal mi acaba bilemedim 🤷♀️