midekoruyucu ipekeylul Sizde kendimi gördüm valla 😂😂 dün de ben bişey sordum saatlerce durdu kimse bişey yazmadı sildim sonra postu 😂😂😂
mercimeginanne ipekeylul bn gördüm sorularınız fakat bilmediğim yaşamadığım mevzular. O yüzden bu tür şeylerde doktorunuz daha iyi bilgilendirir sizi
ipekeylul Cjdjdj canimm bi kac gun once post acmistim soru sormustum rahim agzi ve hemoroidle ilgili bide anne karnindaki bebegin bobreginde sivi birikmesiyle ilgili
ipekeylul mercimeginanne doktora tabikide sordum ama buradakilerinde fikrini almak istedim ondan yazmistim
midekoruyucu neslitolgaa kimse yorum yapmadıysa postun sağ üstünde 3 nokta var oraya tıklayınca sil diye seçenek var aslında silinmiyor ama gizli diye yazı çıkıyor. Yorum yapanlar olduysa silinmiyor maalesef
Neslihan1903 ipekeylul her konuya hakım değiliz kardeşim maalesef benim uzmanlık alanım şeker tansiyon 😂😂
ipekeylul Neslihan1903 memnun oldum bendede onlar yok 🤣 o zaman herkes uzmanlik alanini yazsin bakem🤣
ebrarecem Neslihan1903 ay ne güldüm 😂 kendi çapımızda yaşadığımız sorunlarla ilgili cevap verebiliyoruz çok doğru muhtemelen bilgi dahilinde olmadığı için kimse cevap vermedi postunuza.
midekoruyucu ipekeylul ay yok ben dayanamadım sildim 😂 kendimce trip attım kimsenin haberi olmadan 😂😂😂😂😂😂
Neslihan1903 ebrarecem yani bilmediğim konu hakkında nasıl yorum yapabilirim ki herkes öyle yapmalı zaten yoksa millet abuk subuk şeyler yapıyor 😂
Nurunannesiii12 ipekeylul foruma giremedik ki girmisolsak gorurduk uygulama.guncelldi tekrar sil güncelle derken dün gece saat 2 den bu yana girilmiyodu ancak girebildim.