Minnosanne06 Merhabalar Biz Ankara’dan 7+1 olduk Geçen hafta gittik kalp atışı için duyulmadı. Bugün de duyulmadı,cuma tekrar gidicez. İlk gebeliğim bu,sizce normal mi? Sizler ne zaman duydunuz
AltinYildizMom Minnosanne06 6+4 te duyduk bizde ama geç döllenme olduğunda geç duyulabiliyormuş burdaki postlarda gördüğüm kadarıyla önemli olan doktorunuz ne söyledi
Dilara0638 Minnosanne06 bende ankaradayım 5+2 gitmiştim en son duyamadık yarın kontrolüm var 6+6 olarak gideceğiz bakalım duyabilecek miyiz 🤔
Ays0 7+3de duydum. Tabii herkeste farklı olabilir 8de 9da duyanda var 6. Haftada duyan da o yüzden bence endişe etmeden bekleyin 💕
Minnosanne06 Greyfurt biz duyamadık henüz.doktor da erken gebelik biraz gerilerde o yüzden normal yani duymamamiz dedi
Minnosanne06 AltinYildizMom son adet tarihine göre ultrason görüntüsündeki ölçümün paralel gittiğini gebelik kesesini gördüğünü soyledi
asliiyorgunn Minnosanne06 normal bence canım bende 7+4te gittiğimde duydum bence garanti olsun diye 8+3 8+4te falan git. Geç döllenme sonucu böyle şeyler oluyor
nslhnblblky Bugün sabah 09:00 da randevum vardı. Doktorum karından ultrasonla baktı gebelik kesesini göremedi çok fazla gazınız var gözükmüyor dedi vajinal bakıcam dedi baktı gebelik kesesi bayağı zor gözüktü rahmin arka tarafına tutunmuş dedi yolk kesesini sordum peki o ne demek gözüküyor mu o da dedim dedi ki yolk kesesi gebelik kesesinin içinde bulunan ayrı bir keseymiş hamileliğin sağlıklı olduğunu işaret edermiş bakıyorum onada dedi evet yolk keseside bakın burda ama bebeği göremiyorum dedi kalp atışınıda duyamadık kaç haftalık peki dedim 5 dedi ben 5+6 olarak biliyordum son adet tarihime göre haftaya çarşamba günü tekrar gelin bakalım dedi inşallah haftaya bebeği ve kalp atışınıda duymak nasip olur 🙏
Ilkayy nslhnblblky bende 5 haftalıktım kese görünmedi bi hafta sonra göründü panik yapmayın bence 2 hafta bekleyin kalp atışlarınıda duyarsınız belki ozaman
AltinYildizMom Minnosanne06 Hayırlısı olsun o zaman biraz daha bekleyip tekrar gidin ama içinizi rahat tutun stres yapmayın