Aslihanilhan 30 haftalık hamileyim. Özellikle sabah kahvaltısından sonra nefesim öyle bi daralıyorki oturamayacak duruma geliyorum . Çok fena bişey ya. Acaba sebebi nedir yaşayan var mı bunu ?
Busra3509 Aslihanilhan bende 28 haftalık hamileyim gece gündüz nefes darlığı yaşıyorum Bir de çarpıntı var bende
Baobap Aslihanilhan haftalardır sürünüyordum bu konuda. İlk kez dün olmadı nefes darlığı. Çarpıntım oluyor ama. Ve o kadar uzun zamandır nefes alamıyordum ki psikolojim bozulmuş. Nefes darlığı olmamasına rağmen sürekli olacakmış gibi korkup derin derin nefes alıyorum.
pia34 Aslihanilhan 28. haftalığım. 24′ten beri nefes darlığı yaşıyorum. Doktor normal diyor, nabız 100′ü geçmediği sürece sıkıntı yok diyor. Benim nabız hep 90 larda.
mrsbiyolog Bebişler büyüdüğü için sanırım konuşurken bile nefes nefese kalıyorum. Birde bazen ayaklarını gögüsüme bir sıkıştırıyor ki o azaman baya nefes sıkıntısı yaşıyorum ama normal bence korkmayın☺️
Umutt22 Aslihanilhan bu haftalarda başlıyor zaten canım benim bende özellikle akşam üzeri bişi yediğim zaman veya uzandığımda çok fena göğsüme yumruk yemiş gibi oluyorum bi süre sonra geçiyor 🌸
derinsart Aslihanilhan ben uzandigimda ve soluma baskı yaptiginda o sorunu yaşıyorum belki sizin bebişde hep soldadir nefesi kesiyodur Kalbim yavaslıyo gibi oluo sıkılıyorum oan kalkıp yürüyorum evde iyi geliyo😕
Neslihan1903 Aslihanilhan şu an aynı öyleyim doktor normla dedi dün sordum hatta 35+4 haftalığım yeni başladı bende
[silindi] Aslihanilhan ben de öyle su içsem daralıyorum aç durursam bişey yok bişeyler yiyince fena oluyorum
Fatili Ben 14 haftalık hamileyim bende bile oluyor yemekten sonra fln korkuyorum arada bi sorun mu var da bunları yaşıyorum diye
ecevecev21 Sizlerin yine haftaları ilerde ben şu an 19.haftamdayım ama nerdeyse gebeliğimin ilk günlerinden beri nefesim daralıyor azıcık hareket etsem zor nefes alıyorum.