Senay1 Çok yemiyorum günde 3 öğün sabahları ekmek yiyorum gece ise yatarken yemek yetine süt içiyorum çok kilo alıyorum neden sizce
Serendipity Senay1 3 ana ogun 3 ara ogun seklinde beslenme duzeninizi yaparsaniz size faydali olur. Ekmek olarak kepekli veya tam tahilli tercih edin, ara ogunler de badem, ceviz, yogurt, kefir, sekeriniz yoksa 1 porsiyon meyve falan tercih edebilirsiniz 😊
Senay1 Baobap ne bulursam onu birazcık halsizlik oluyor börek çörek de yiyorum bazen elemek tam tahılı yemeye özen gösteriyorum sabahları kızarmış ekmeğe avokado sürüyorum yumurta peynir çay kahvaltıdan sonra ceviz iki tane öğlen acıkırsam ne bulursam akşam da öyle ya düzenli su biraz az içiyorum sanki özen gosteriruprjm ama çok su sevmiyorum ben
Baobap Senay1 su beslenmek kadar önemli. 34.haftama girdim hala ödem sorunum yok. 3 lt muhakkak içiyorum. Limon dilimleyerek içebilirsiniz. Sabah doldurun sürahiyi içine de limon dilimleyin. Biraz beklesin sonra içmeye başlayın. Büyük bir bardak edinin. Yanınızda dolu şekilde bulundurun onu hep. Benim bardaklarım yarım litre. 6 bardak su içtiğim zaman sorun çözülüyor😊 hedef koyarak ilerleyin. Su gerçektende hayat. Mesela gebelikte çok sık karşılaşılan bir sorun idrar yolu enfeksiyonudur. Ben bir kez bile yaşamadım.
Senay1 Baobap bugün sağlık ocağındaydım şimdiden 6 kilo almışım yemeği çok mı yiyorsun dedi hayır çok yemiyorum spor da yapıyorum yürüyüş de geceleri çıkıyorum hava yağışlı olmadığı sürece öyleyse evde yapıyorum ödem var o halde dedi ebem bende anlamadım çok hızlı alıyorum
Baobap Senay1 bende normalin dışında yemiyorum ama diyetisyenin planladığından çok kilo alıyorum. Boy kilo endeksime göre sorun olcak bi kilo almadım ama nasıl olduğunu anlayamıyorum. Siz su işini çözün bence. Canınızı da sıkmayın.