SinemAncn Dün tetanoz aşısı oldum ve tüm gece uyuyamadım kolumu kaldıramıyorum ağrıyı hafifletecek bir öneriniz var mı?
Hafise SinemAncn genelde buz koyuyolar benmki 3 gün gecmemişti yarın ikinci doz olcam hala tırsıyom😁 evimin işini bitirip gitcem o yüzden
Deletedmom_5 SinemAncn bugünde öyle ağrıyla gecer yarına düzelmeye başlar biraz kolonyalı pamukla ovalayın
Nur000 SinemAncn ne yaptiysam hic gecmedi 1 hafta agrisini çektim. Parol biraz iyi gelmisti gecmis olsun
SinemAncn Hafise bende bütün işi yapıp gittim ilk aşım oldu ama bu kadar ağrının olacağını hiç düşünmemiştim gerçekten
Hafise Ozlem23 ay umarım öyle olur 😁 genede yarın bütün işimi halledip duşumu alıp giderim şansa bırakmayim
SinemAncn Miskokulum35 inşallah ağrımaz zaten çok zor hamilelik geçiriyorum birde bu olunca dayanılmaz hal aldı
SinemAncn Hafise kesinlikle banyoyu ne zaman yapabiliyoruz acaba aslında evine bugun sıcak su değmesin sadece dedi ama bugun banyo yapabilir miyim acaba 🤭
BhrDnmz Hafise bende ilkini dün oldum agrim var ama asil kasik agrisi cok yasadim ben normal mi sizce? Usutmuste olabilirim hava soguktu arabayla gidip geldim ama yinede bilemedim. Tetanozla alakali midir
SinemAncn BhrDnmz bence aşı ile alakalı değildir artık çok hassas olduğumuz için en ufak şeyden bile üşütebiliyoruz bence
Taze_gebe SinemAncn öyle oluyor maalesef ben üç gün üstüne yatmayı bırak kımıldamadı yukarı kalkmıyordu vs hemşirr buz demişti burada bi kere de kolonya ve pamukla pıt pıt ovun yazmıştı birisi