Meryemkale Mbe2018 hamilesin çünkü😂 hormonlar yüzünden öyle benim en başta artmıştı şimdi eskisinden daha az çıkıyo😃
ebozbey Mbe2018 şöyle söyleyeyim 2 sene önce lazer yaptırdım tertemizdi vücudum şimdi siyah siyah kıl çıkmaya başladı 😂 hormonlarr
mukaddesmasal Benim ilk gebeligimde hiç tüylerim gelmedi saçım da dökülmüyordu ama bu gebeligimde çok tuylenme ve saçım çok dökülüyor değişkenlik gösteriyor
Rbkny ebozbey en kötü durum bu olsa gerek boşuna bende yaptırdım ama maşallah şuan tekrardan tüylendim😂
Savciergoc Mbe2018 merhaba benim de tam tersi bacak tüylerim mesela bi ay da çıkardı hamileliğimin başından beri hiç yok diyebilirim hiç çıkmadı koltuk altımda öyle hemen çıkardı şimdi tek tük
Ays0 Kılsız tüysüz bir insanım tabiri caizse ama göbeğimde bir sürü tüyler oluştu herkes dökülece k doğum sonrası dedi tüm umudum o yönde 😂
[silindi] Mbe2018 ah canım daha nelerin artacak vücutta drgişmeyen hiç Bi yerin kalmayacak bütün hormonların alt üst olacak
pia34 Mbe2018 Benim de başlarda artmıştı, şimdi 28. haftadayım sanki azaldı baya. Bazısının artıp bazısının azalıyormuş hormanlardan dolayı.
Ays0 kadriye25 işin komik yanı tenim bildiğin soluk beyaz süt gibi ama bu tüylerim diğerlerinin aksine simsiyah sanki yapıştırma gibi çok değişik duruyor 😂😂
Ferahfezaaa Mbe2018 normaldir hemen hemen herkeste olur , anormal yerlerde çıkan tüylere dokunmayın kökleri güçlenmesin gebelik sonrası normale dönüyor