Merveysel15 Merhaba sorum şu Narin isminin yanına ikinci bir isim arıyoruz fikirlerinizi alabilir miyim?
Aysenturnaaa Merveysel15 başlı başına güzel bir isim bence iki ismini kullanacaksanız eğer bence iki isim koyun size hoş gelecek diye koyup çocuğa tek isimle hitap edecekseniz zor oluyor her anlamda iki isim ☺️
MelSer Merveysel15 Narin birinci isim olarak arkadaşında dediği gibi sıfat gibi oluyor. Eğer illaki iki isim düşünüyorsanız ikinci isim olarak narin i düşünün derim. Mesela Elif Narin , Betül Narin gibi söylenişi daha olur. 🤗
Merveysel15 Aysenturnaaa tek başına da güzel bir isim ama biz iki isimle seslenmek istiyoruz o yüzden ikinci isim arıyorum buğlem ismini düşündüm ama birçok kişi isminin anlamının doğru olmadığını söyledi bende kararsızım.
Lilasever Merveysel15 buğlem evet bende düşünüyordum vazgeçtim gerçek anlamı maalesef değilmiş. Narin in yanına ikinci isim geldiğinde narin sıfat gibi oluyor sanki telefuz ederken:) narin tek başına çok güzel bence tabii tercih meselesi 🌸
Didi6 Merveysel15 Narin çok hoş bir isim 🥰 Buğlem hem kulağa güzel gelmiyor, hem de aslında anlamsız.