Sermec27 Taze_gebe peki canım 84 cıkması anormal mi ki benim de gebelik şekeri cıktı bir kere mi ne tokluk 85 cıkmıştı
cansucansu0 Taze_gebe o kadarcıktan bi şey olmaz pimpiriklenmeyin iki cihaz arası bile fark olabiliyo bu kadar takılmayın rahat olun derim :)
Taze_gebe cansucansu0 takmıcam diyorum kendimi yine 😡😡 böyle buluyorum şeker yüksek diye değil de cihaza uyuz oluyorum😂
Taze_gebe Sedanindenizi çünkü bir saat önceki açlık 96 🤷♀️ Tutarsız değil mi açken 96 hemek yemişim kana karışmış 84 😢 pırasa yoğurt brokoli mi düşürdü 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
cansucansu0 Taze_gebe hayır aksine yediklerinizle insülin doğru dozda eşleşmiş yükseliş yada düşüş yaşamamışsınız :) yani o düşüklük değil. Gebeliğin keyfini çıkarın gayet iyi şekerler. Ben dsha yüksekleri görüyorum maalesef…
Sedanindenizi Taze_gebe Benim bugun seker yukleme testinde 8 saatlik aclik 79 siviyi ictikten sonrasi ilk saat 93 ikinci saat 73 cikti 8 saatlik acliktan daha dusuk 2. Saateki oran bence sizde stres yapmayin yediklerinizlede bagli olabilir🤔