nergiz__ Hepimizin gün içinde farklı farklı yiyecek ve içecekler canı çekiyor hamburger, pizza, kola vb. açıkçası aklımda kalacağına midemde kalsın diyip yiyiyorum ben sonra da biraz suçluluk hissediyordum siz de böyle misiniz? Bu videoyu izledikten sonra bakış açım değişti bi bakın derim.
Ozgecetindag nergiz__ valla doğurana kadar ne istiyorsam yedim işte yok şöyle böyle yapma diyen kimseyi takmadım kasmadim kolada ictim abur cubur da yedim fast food dibine vurdum tek yemedigim ciğer kokoreç ve midye oldu onlar harici yedim cok kasmamak gerek bence
Aysenturnaaa nergiz__ ilk çocukta genelde dikkat ediliyor ama ikincide hayatta kalabilmek adına ne bulursan onu yiyiyorsun🤣
Yaagmurr Ozgecetindag nergiz__ valla bende canım ne istediyse onu yedim hiçte suçlu hissetmedim kendimi bide gebelik şekerm vardı benim bence abartılmadığı sürece yemekte sıkıntı yok doğumda yaptım çok şükür bebeğimde bende gayet sağlıklıyız
Dilek0809 nergiz__ bu videoyu ara ara açıp izlerim denk geldikçe biri altına hamburger yedim mutlu hissediyorum ohhh be yazmış YouTubeda gerçekten öyle canımız bir şeyi çok istediğinde neden yemeyelim.? Hamburger içeriğine bakarsak et sebzeler mantar soğan peynir yeşillik bazen yumurta ekmeği ise ekmek yani belki biraz şekerli ama Allah aşkına kıymalı makarna yemiyor muyuz şu süreçte hamburger neden yemeyelim. Etinin iyi piştiğinden emin olduktan sonra ben gayet yiyorum hamburger. Olsa da yesem 🍔
Ozgecetindag Yaagmurr bende o şekilde yaptım akışına bıraktım dozunu kaçırmadan kızım gayet mutlu sağlıklı simdide 🧿
2pati1baby nergiz__ neden kendi zevkim için onun sağlığına iyi gelmeyecek şeyleri tüketeyimki.Toplam 9 ay gibi bir süre yemesem nolur.sigara içenleri de anlamıyorum nasıl içiyorlar 🤷♀️
ilaydaaa25 2pati1baby kendin içmiyosan anlamaman çok doğal. Hangi.anne çocuğuna zarar vermek ister ki ?
Burcuckmk nergiz__ bende canimin istediğini hep yedim canim sadece son zmanlarda tatliyi abarttim bebek biraz kilo almış doktor dikkat et dedi tatliyi azalttim benc3 kontrolü bilirsek sorun olmaz benim akrabam gunde 2 bucuk litre kola içiyor hicte biseyi yok 😄
Nslhnkr nergiz__ burdaki bütün gebeler bu doktoru paylaşıyor. Her doktorun aldıgı eğitim bilgisi farklı. Bence kendi doktorunuza güveniyorsanız onun dedikleriyle devam edin derim. Ben sahsen doktoruma güvendigimden hiç bir arastırma yapmıyorum internette veya bir doktoru takip etmiyorum. Aksine bişi yiyecegim zaman atıyorum balık sardalya değilde kefal yiceksem hemen yazıyorum doktorum ye derse yiyorum. Aşırı güveniyorum ve dedigi çok şeye dikkat ettigimde bebegimin o haftalarda ciddi anlamda iyi oldugunu gözlemliyoruz eşimle . Bir laf var azı kâr, çoğu zarar. Bilinçli gidildikçe sorun olmaz bence 😇🙏🏻
nergiz__ Nslhnkr Tek doktordansa bikaç doktorun aynı şeyi söylemesi bana daha çok güven veriyor benim doktorum baya rahat ona kalsa takviye ilaç kullanmama gerek yokmuş şeker yüklemesi yaptırmana da gerek yok dedi güvendim yaptırmadım bi sorun çıkmaz inşallah
Nslhnkr nergiz__ basta da dediğim güveniyorsanız kendi doktorunuza dinleyin. Umarım saglıkla kucagınuza alırsınız
bambam_betty Sahsen, Allah ne verdiyse yedim. Yiyorum. Hatta ve hatta asitli içecekten fellik fellik kaçan ben, hamilelikten sonra kola içmeye başladım. Çünkü bulantimi mide yangınımı alıyor. Kokorec, ciğer, balık, ne bileyim arada cips dahi yedim.
2koftemom nergiz__ kola içmiyprdum mesela ama son ayda misafirlikte bir vardak içeyim nolcakmdedim masaşlah oyle güzel geldiki utanmadan 2nci bardagı istedim ve com ketif aldım ben vixdan azabı duymadım cünkü sıksık içmedim birkere iççtim ve hiçte birşey oşmadı hamburgerde yedim herşey yedim ama yaptıgım tek şey hergün yemememekti bu hayatta herşeyin fazlası zarar
Minikannebsr nergiz__ valla benimde canım efsane hamburger kola istiyo ama tutuyorum kendimi. Evde kendi yaptığım ekmekle hamburger yaptım ama yanına komposto içtim. Suçluluk duyarım sanırım içsem. Normal şartlarda da zararı çok yani. Eşimde diyo bu sayede kola içmeyi komple bırakırız çocukta hiç öğrenmemiş olur
Feyza-nur nergiz__ asitli şeyler içmiyorum hiç ama pizza ve hamburger abartmamak sartıyla yiyiyorum sadece kendim yapıyorum salam sosis sucuk koymadan pizza denilecek şekliyle yapıp yiyorum tatlı da yiyiyorum sadece bir dilim zaten doktorum herseyden ye ama abartmadan ye demişti 😂