Aysenturnaaa Cyprus bende kızımda toplamda 17 kg almıştım son zamanlarda daha sağlıklı beslenmeye başlamıştım
Ozge0200 Cyprus ay bende kilo işini çok kafaya taktım ya çok hızlı kilo aldım 49 kiloyla başladık 57 oldum 19 haftalığım bende 🤦🏻♀️
Bittercikolata Cyprus 22 haftada 7 kilo aldım ve uyarı aldım malesef. Ekmeği, hamur işini ve tatlıyı kesmemi sadece canım çok çekerse nefsim körelecek kadar yememi söyledi hemşire. Bu arada 56 ile hamile kaldım 63 oldum🤦🏻♀️
Cyprus Aysenturnaaa normalde sağlıklı beslenen bir insanın ama vücudum kilo almaya çok elverişli kilolarla hikayem çok kötü 95 lerden 65 lere düşmüştüm
Kuyumcu Bittercikolata ben 20 haftada altı kılo aldı her ay bır kılo bormal kabul edılıyor neden oyle dedıkı
MerveBostann Cyprus 70 le başladım 80 kgyum 22 haftaligim henuz hemde boyum 1.70 pek siritmiyor suan ama 90lari gorecegim bu gidisle galiba bende😥
Cyprus MerveBostann benimde boyun 1.72 olduğu için çok sırıtmıyor ama ben kendimi patlamaya hazır hissediyorum
ikiponcik_annesi 31 haftamın içindeyim 56 ile başladım şuan 66 +10 ile yola devam neyseki sin zamanlarda isteende çok yiyemiyosun mide almıyo ama sık acıkıyorum bakalım doğuma kadar kaç kilo daha alırım 🙈
Ays0 17e kadar tam 1 kilo aldım 53.8 den 54.8 oldum. Şuan 18 haftalığım bu 1 haftada almadım galiba ama sanırım yavaş yavaş alıcam çünkü göbeğim 6aylik kadar oldu
Aysekrcy Bnde 24+1 deyim 11 kilo aldım evden oturarak çalışıyorum dikkat etmeme rağmen böle oldu tek sorun hareketsizlik 🤦🏻♀️
Ozgedemiralp34 23 haftamdayım 4 bucuk kilo aldım fazla diye düşünüyorum çünkü asıl kilolar son haftalarda alınıyor 🤦♀️
Ebrugkhn Ben🙋🏼♀️ İlk 22 haftada 16 kilo aldım. Şimdi diyetteyim 😭 diyet yaptığım 13 haftada 3 kilo aldım. Yani 35 haftalık 19 kilo ile ilerliyoruz bakalım. İnşallah daha fazla kilo almam ;(
E-Y Cyprus 23+3 5 kilo. Bende görünmüyor kilo ama aynaya bakinca göbek harici bi fark görmüyorum anlamadim 🤷♀️ Bebeğim de 461 gram.
Ebrugkhn Cyprus kilo almaya müsait bi bünyeniz var demek ki benim gibi, diyet yapmazsanız sonu kötü. Keşke en baştan dikkat etseydim diyorum. Bi an önce diyet listesi alırsanız doktorunuzdan çok iyi olur bence. Rabbim hepimizin yardımcısı olsın.
Ozgepoyrazaden Cyprus bence biraz kontrollü gitmeniz lazım . Bende oğlumda 38 haftada 9 kilo aldım 65 ile başlayıp. Şimdi kızıma hamileyim 22 haftalık yalnızca 2 kilo aldım . Bebeğim 600 gram. Gün geçtikçe hareketleriniz daha da azalacaktır . O yüzden en azından yürüyüş yapmanızı tavsiye ederim. Ve hamurişi gibi bebek açısından hiç bir besleyiciliği olmayan gıdaları tüketmemenizi.
pia34 Cyprus 28. haftadayım 10 kg aldım ben de. Doktor çok fazla dedi :/ Son zamanlarda zaten istemsiz kg alacaksın sen şimdiden almışsın diyo. :(