Goncagul27 Günaydın Hanımlar fikrinize ihtiyacım var Bir kızım bir oğlum var üçüncüye hamileyim doğumdan sonra tüplerimi bağlatsammı kararsız kaldım spraile rağmen hamile kaldım
Emirle Goncagul27 tam olarak aynı durumdayız bir kızım bir oğlum var tekrar hamile kaldım bebeğim 9 aylıkken bende bunu düşünüyorum
Asi_0658 Goncagul27 dun doğum yaptım ve bağlantım 4. bebeğimi doğurdum sağlık sorunlarımda vardi artık bünyem kaldırmıyor doktorlarda bağlayalım dedi ve kaldirdik
Goncagul27 Emirle ben çok kararsızım eşim dahil çevremdekiler hiçbir istemiyor bağlatmamı eğer bağlatmazsam biliyorum o 4.cü gelicek çocukla ben yapabilir miyim onu bilmiyorum
Emirle Goncagul27 sprail + kondom kullanın çok öyle hamile kalan var bazen kayma yada taö oturmama gibi sorunlar olduğunu duydum. Bende ilerde acaba 4. İster miyim diye kararszm 🙈
Goncagul27 Asi_0658 Hayırlı olsun iyi yapmışsınız 4 çocuk yeterli bence Allah onlara uzun ömür versin
YuvarlanamayanPandaa Goncagul27 aslında bende başedebilirmiyim bilmiyorum ama hep kuçuklukten hayalım 4tü 😂
Goncagul27 YuvarlanamayanPandaa Benim de 4′dü aslında eşimin mesleğinden dolayı ailemizden uzak bu memlekette oturuyoruz kimsem olmadığı için zorlanıyorum bir hastaneye gidecek olsam çocuklarımı bırakacak yerim yok çocuk doğurmak değil de artık çocuklarıma odaklanmak istiyorum onların eğitimine okulların durumu ortada en kötü dershane fiyatı 10000 olmuş
YuvarlanamayanPandaa Goncagul27 belki bizde iş geregi şehir dışına gidebiliriz bilmiyorum hele 2. Yı doğurabileyimde 😂 4 dü düşünürüz zahar 😂😂