miniginannesi9 Öğretmenim. Bugün hastane randevum var, öğleye kdr derse girip, öğleden sonrası için rapor almak istedim.fakat idarecim bunun mümkün olmadığını söyledi.ek ders yazilamayacagini belirtti. Bilenler yazabilir mi
rafadanyumurta miniginannesi9 öğretmenim ama bilmiyorum. Post üstte kalsın diye yazıyorum. Ama bence de tüm gün gidermiş gibi
Beyzan miniginannesi9 rapor yarım gün olmuyor alınan günü kapsıyor komple sisteme o şekilde giriliyor o nedenle öğleden önceki dersler girilmiyor olabilir üniversite öğrencisiydim yeni mezun oldum. Bize söylenen sabah bir sinava girip öğlenden sonraki sınava girmeden rapor alırsak tüm gün raporlu sayılacağimix için sabahki sınavın da geçersiz sayılacagiydi. Paylaşmak istedim
Ozge3747 miniginannesi9 Sadece hastaneye gidip muayene olursanız ekders yazılması lazım. Ama resmi olarak rapor alırsanız o gün derse girseniz bile ek ders yazılmaz.
asyahumam miniginannesi9 ama idareniz anlayış gösterirse telafi falan yaparsınız o gün rapor almazsınız başka gün canlı dersle falan kapatirsiniz o üç saatlik açığı ya da boş bir gün vermeleri lazım bu gebelik muayeneleri için
miniginannesi9 kbrdgn ek dersin kesileceğini biliyorum, ama merak ettiğim o gün 6 saat dersim varsa, ilk üç derse girersem kalan üç saat mi kesilir, yoksan6 ders mi kesilir
Annecik_ miniginannesi9 tamamı kesilir rapor o güne aittir sabahtan derse girip sonra rapor alman bir şey ifade etmez
kbrdgn miniginannesi9 o gün tamamen gider hocam. Rapor alacaksanız eğer bir günlük derse girmenize gerek yok hocam
Nil__k Hepsi kesilir rapor tüm günü kapsar.sabah arayıp bugun rapor alacağım deseydiniz girmeyebilirdiniz.
Emel38 miniginannesi9 rapor tam gündür yarım değil..acil değilse bugün için boşa rapor almış olacaksınız
BirMuallime miniginannesi9 doğru hocam yarım gün rapor olmaz tüm günü kapsar bu şekilde de ek ders alamazsınız
Ozge3747 miniginannesi9 O şekilde yarım gün rapor olmaz ki. Derse girdiyseniz zaten ekders yazılması gerekir. Randevu saatiniz ders saatinizi etkiliyorsa derse giremeyecekseniz o zaman da tüm gün raporlu sayılırsınız.
miniginannesi9 Ozge3747 bundan sonra sürekli hastaneye gitmek gerektiği için de öğrenmek istedim açıkçası, şeker yükleme, normal gebelik takipleri vs.
Emel38 miniginannesi9 sabahtan gitmek daha mantıklı rapor boşa almış olacaksınız ek ders yatmaz zaten rapor alsanizda..
miniginannesi9 Ozge3747 bizde bı derslik de olsa izin falan yyok hocam, ya rapor alacaksın ya tamamen ders
Ozge3747 miniginannesi9 Ders saatleri dışında sadece muayene olursanız ekders kesilmez. Ama o gün derse girdiğiniz halde rapor alırsanız kesilir.
Ozge3747 miniginannesi9 Bir dersi falan kastetmedim zaten hocam. Aslında idarenize bağlı, o gün 6 saat derse girdiniz ve rapor almadan öğleden sonra gittiniz muayene oldunuz bunda ekders kesilmez. Ama sabah derse girdiniz öğleden sonra gittiniz muayene oldunuz ve rapor aldınız. O zaman sabahki derslere boşa girmiş olursunuz, ekdersiniz kesilir.