yesimyavuz Merhaba kızlar dünden beri hafif kasık ağrım ve bacaklarımda ağırlık hissediyorum kasık ağrım ara ara gidiyor ama bacağımdaki halsizlik ağırlık hiç gitmedi 36+6 haftalığım bunlar sancı olabilir mi acaba ? 🌸
efruzzz yesimyavuz 36+4 deyim bende sanirim yalanci sancılarımız basladi şimdiden evham yapmim artik normal agri diye telkin ediyorum kendimi ama dayanamayacagin gibiyse doktora gidebilirsin
yesimyavuz efruzzz dayanıyorum kasık ağırım gidiyor sürekli yok ama bacaklarımdaki halsizlik sanki saatlerce yürümüşüm gibi o hiç gitmedi dünden beri gün içinde devam ederse giderim heralde ne olur ne olmaz bi baktırayım 🤷♀️ Sağlıkla kavuşalım inşallah 🌸
efruzzz yesimyavuz insallah bacaklarin halsiz diye hareketsiz kaliyorsan o daha da kotu yapabilir ben su an uzanmaktan muthis agri duyuyorum oturmak bir yere kadar en rahat oldugum an yurudugum an evet karnim kasilio ama bacaklarim kasiklarim kendine gelio
yesimyavuz efruzzz dünden beri yürüsem de aynı otursam da uzansam da aynı bilemedim sürekli var hiç gitmiyor 🤷♀️