Zala Mrb sevgili anneler cuma günü spinal sezeryan oldum. Size tek tavsiyem nescafe stoğu yapın. Bildiğiniz ağrı keseci 2 günden sonra belime bi ağrı saplandı anlatamam nescafe içince ağrı gidiyo resmen. Sormak istediğiniz bişey varya sorun
Zala Alperefet türk kahvesi ameliyattan 2 saat sonra 1 kez içtim sonra taburcu oldum sırt ağrım 2 gün sonra oluşunca nescafe başladım mesela bugün 2 saat önce bi ağrı girdi nescafe içtim geçti
Asyakuzusu Yaseminatik57 Canım bayan sütlü içmiş anlaşılan. Sade iç 👍 Baş ağrısında günlük yaşamda bile en iyi ağrı kesicidir sadece nescafe. Ben ilk doğumda nescafe ve bitter tükettim.
gamzelinaz Yaseminatik57 önemli olan nescafe olusu değil de kafein içermesi. Kafesinin agrı kesici özelliği var çünkü. Normal zamanda da agrınız varken kafein alırsanız rahatlarsınız.hatta bazı parol agrı kesici tabletler parol artı kafein formülünde
Zala 8899ilknur valla ağrı kesici etkisini görünce inanın hiçde gözünüze gelmiyo sayı. Zaten kan sulandırıcı ipne vuruluyo hergün hani tabiki 10 fincan için demiyorum asla bana 2-3 fincan yetiyo inşllh sizlerde de etki gösterir
esrkrt2808 yasemin__hemsire yasemin__hemsire Asyakuzusu İstemesem yinede takılırmı acaba çıkartırken bi hoş olurum diye tuhaf oluyorum şimdiden
Asyakuzusu esrkrt2808 Çıkarken zaten hissetmiyosunuz ki halen uyuşuk oluyo vücut. Söylemeden odaya direk geliyolar takmak için. Ameliyathanede tamam derler. İllaki takılıyo. Ne diycem ameliyat onun yanında daha zorken sondaya takılmanız🤣
Zala esrkrt2808 öle bi lüksün yok tercih yani çünkü idrar çıkışına bakılıyo bak vallahi korkma görceksin bu stresi bunun içinmi çekmişim diycen
esrkrt2808 Asyakuzusu 🤣🤣 Dimiiii..Çatı muayenesi yapılırken de tansiyonum yükselmişti bi tuhaf oluyorum orayla ilgili birşey olunca sanırım o yüzden:)) Peki hemen çıkarttılarmı ameliyattan sonra