Songul42 MerveTolga cok basindasin hersry yeni basliyor kraker ekmek bunlar alir ama bir yere kadar zofer veriyor doktorlar doktoruna sorabilrisin cokda iyi geliyor.
emoselos MerveTolga 12 haftalık oldum hala perişanım mide bulantısından mesela bende ekşiden tiksindim midem bulandı gördükçe kişiden kişiye değişiyor serum ile beslendim zencefil kaynat onu biraz iyi geliyor
Zezell MerveTolga Canım hicbirsey gecirmez ama yemek yemeden vazgecme mide bos kalinca daha cok bulanıyor çünkü
Nesliserhat Canım bende ayni durumdayım uyuyamıyorum sabahları kusarak uyanıyorum doktorum bulantı iyi birsey bebeğin iyi olduğu anlamına geliyor dedi
Baharharman MerveTolga bende de cok bulanti var ne tavsiye edildiyse yedim kar etmiyor malesef bende sen kendini cozmeye calis sana ne iyi geliyorsa onu ye eksiyse eksi tuzluysa tuzlu
Demetolukcu Kesinlikle herkesin soyledigini deneme bende 17 haftaligim yeni yeni gecmeye basliyor ben hep zofran ictim 8 mg olani onu icmesem ne yesem cikiyordu eksi aci ben salcadan bile tiksindim ya en sevdigim seyleri yemiyorum artik malesef hap kullanmasan gecmiyor ama bebeklerimiz iyi olsunda insan alisiyor cikarmaya ha bu arada korkma bebegi besleyemiyorum diyede ilk 3 ay senin depondan besleniuormis zaten
Prnssannesi MerveTolga kuru incir bana çok iyi gelmişti. Onuda yerken miden bulanir belki ama anında kesiyor 😊
MerveTolga Herkese çok teşekkür ederim iki gün öncesine kadar daha az oluyor 🙏🏻☺️ Biraz olsun yemeye başladım .