buseazizoglu Glysrcn aklıma bir şey takıldı gece doğum olursa acaba doktor ek ücret istiyor mu ? Ben bunu sormamışım 🤦🏻♀️
Glysrcn buseazizoglu ben de sormadım ama sanmıyorum zaten bi ton para veriyosun ekstra ücret talep edilmez .
Gulizarerdogan Gamzemutlu bulabilirseniz başka bir doktora gidin açıkçası ya da siz sürekli soru sorun sorunca cevaplıyo😂 kendi anlatmıyo onun dışında kibar bir hanımefendi ters kaba değil
Gulizarerdogan Gamzemutlu hahah 😂işiniz zor valla eşim ilk randevuda gelmişti sinir olmuştu oda 😂 ben sabah İzzet beye gidicem
Gamzemutlu Gulizarerdogan bende bulamadim numara ya anca o kadına buldum ilk defa gidicem bişey daha sorucam içeri eşinizi aliyolarmi
Gulizarerdogan Gamzemutlu hayır hiç almadılar ama eşim ilk randevuda girdi vüsale hanımla konuşmuştu bulantılarım yemeni içmemiş durumumu falan ama ultrason odasına hiç almadılar😔
Gulizarerdogan Gamzemutlu ya bişey dicem sabah 8 8 buçuk arası İzzet beyin kapısına gelsen belki alabilirsin randevu Merve hanım ve Halis bey içinde ilgili diyorlar
Gamzemutlu Gulizarerdogan canım bişey sorcam sabah erken gitsem bakarlarmi karabuk arastirmada ya randevusuz
Gulizarerdogan Gamzemutlu bakarlar bence benim haftam ilerde diye mecburen bakıyolar ama gebe olmayan hastalara bile sıra verdiğini gördüm